Patty Brard wrokt Lil’ Kleine

Ja meid wie niet? Patty Patty Patty vraagt zich af waar zijn ondergang blijft. “Ik vraag met toch altijd af waar dit succes toch op gebaseerd is. Ja, sorry hoor. We checken het natuurlijk wel en zijn laatste single is gewoon 4 miljoen keer gestreamd, maar door wíe?”

Dat weten wij ook niet, en willen ook zo min mogelijk met zijn streamers te maken hebben. Maar goed, Patty wordt natuurlijk niet snel boos, dus even een resumeetje over dat kleine gedrocht: lilli kleine petste onlangs zijn eigen wifey a.k.a. cokemoeder Jaimy Vaes elkaar met een fles wijn. Dat is niet heel normaal natuurlijk. Waarschijnlijk was hij het er niet mee eens dat hij ’s avonds na 9 uur niet meer buiten mocht spelen. Niet veel later laat hij zonder reden nog 2 volwassen kerels in elkaar timmeren omdat ‘ie het zelf niet durft met z’n korte armpjes. Hier heeft hij 8 september nog een rechtszaakje voor staan. En vervolgens wordt hij aangehouden door de Playmobil-politie omdat hij zich blijkbaar ook op de weg niet kan gedragen.

Pat, we staan langs dezelfde lijn deze keer. En nee, niet die lijn.

20 reacties op “Patty Brard wrokt Lil’ Kleine

 1. Robbie zegt:

  Tja maar ze had deze keer wel echt gelijk. En dan word het street academie ofzo niet eens meegenomen. Maar stel gorilla’s (en nee niet omdat het n3g3rs waren) op een ander afsturen zijn wijf in elkaar slaan. Wat is dat toch allemaal. En dan noig niet over zijn werkelijk kutmuziek te spreken. Ga gewoon deaud Lil Kleine…………..

  13
  0
   • Peter zegt:

    Lil Kleine zal wel problemen hebben met zijn eigen lil kleine in zijn broekje. Misschien dat hij daardoor zo gefrustreerd is dat hij het op andere mensen laat botvieren. En natuurlijk is dat ventje met zijn kleine pikje bedroefd omdat hij door de omvang niet op getrapt kan worden. Dus dan maar met flessen slaan en grote boze mannen je problemen laten oplossen. En natuurlijk zal hij problemen in het verkeer hebben als je staande auto moet rijden. Als hij zit komt hij immers niet aan de pedalen.

    4
    0
    • Dominique Keesie zegt:

     Ach, zelfs kleingeschapen mannen maken bij Patty nog een degelijke kans.

     Binnenkomen als werknemer en eindigen als partner. Kan allemaal daar.

     0
     2
 2. Co Jenevo zegt:

  Als Patty altijd maar afvraagt hoe lill kleine aan zijn succes gekomen is, wordt ’t misschien tijd om van vraag te wisselen?
  Hoeft niet he, is alleen maar positief bedoeld.

  1
  3
  • Robbie zegt:

   Luv. Maar ik snap je punt, maar laten we ff resume maken van Lil Kleine. Hij slaat Koen een blauw oog (potenrammen) hij licht mensen op, hij slaat zijn eigen vrouw met een fles lees goed een FLES, hij stuurt paar bonkige kerels op een gast af omdat die anders zelf klappen krijg. Ik weet niet hoor maar dat zijn voor mij alle signalen hoe een echte man niet zou moeten zijn en zich moet gedragen. Daarom heb ik werkelijk een bloedjehekel aan hem waarom denk je dat er eerst altijd mensen biertjes naar hem gooide??? Hij heeft ook vaker al mensen in elkaar gemept en een keer iemand uitgescholden toch vanaf het podium waardoor hij snel van het podium moest omdat de menigte boos werd. Man deze gast is echt 1 en al stront. Maargoed zal weer wel niet objectief zijn ofzo………..

   12
   0
 3. Brutus zegt:

  Pattie schijnt de marmot / pruik van krielkip Marc Marie te hebben overgenomen. Antioine the butler brengt er met een zaadlozing regelmatig een strak permanent in. Alles aan die vrouw is nep en vals

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.