Patty Brard wrokt Lil’ Kleine

Patty-Brard-koopt-volgers

Ja meid wie niet? Patty Patty Patty vraagt zich af waar zijn ondergang blijft. “Ik vraag met toch altijd af waar dit succes toch op gebaseerd is. Ja, sorry hoor. We checken het natuurlijk wel en zijn laatste single is gewoon 4 miljoen keer gestreamd, maar door wíe?”

Dat weten wij ook niet, en willen ook zo min mogelijk met zijn streamers te maken hebben. Maar goed, Patty wordt natuurlijk niet snel boos, dus even een resumeetje over dat kleine gedrocht: lilli kleine petste onlangs zijn eigen wifey a.k.a. cokemoeder Jaimy Vaes elkaar met een fles wijn. Dat is niet heel normaal natuurlijk. Waarschijnlijk was hij het er niet mee eens dat hij ’s avonds na 9 uur niet meer buiten mocht spelen. Niet veel later laat hij zonder reden nog 2 volwassen kerels in elkaar timmeren omdat ‘ie het zelf niet durft met z’n korte armpjes. Hier heeft hij 8 september nog een rechtszaakje voor staan. En vervolgens wordt hij aangehouden door de Playmobil-politie omdat hij zich blijkbaar ook op de weg niet kan gedragen.

Pat, we staan langs dezelfde lijn deze keer. En nee, niet die lijn.

20 reacties op “Patty Brard wrokt Lil’ Kleine

 1. Co Jenevo zegt:

  Als Patty altijd maar afvraagt hoe lill kleine aan zijn succes gekomen is, wordt ’t misschien tijd om van vraag te wisselen?
  Hoeft niet he, is alleen maar positief bedoeld.

  1
  3
  • Klaar is Keesp zegt:

   Het wordt tijd dat ze oprot naar een bejaarde tehuis, ze heb over iedereen wat te zeiken, dus John de Mol wil je dat de kijkcijfers om hoog gaan opzouten met patty patty patty

   0
   0
 2. Brutus zegt:

  Pattie schijnt de marmot / pruik van krielkip Marc Marie te hebben overgenomen. Antioine the butler brengt er met een zaadlozing regelmatig een strak permanent in. Alles aan die vrouw is nep en vals

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.