Lil’ Kleine de sjaak

lil-kleine-lift

Het is natuurlijk helemaal niet zo’n groot vergrijp, anders staat er niet iemand van de Playmobil-politie een bon uit te schrijven, maar toch. Natuurlijk niet te vergelijken met de mishandeling van de moeder van je kind met een wijnfles, maar toch. De dwergrapper was er duidelijk niet blij mee.

Overigens heeft die meid best mooi lang haar. En als je lang genoeg kijkt worden die billen in die broek ook steeds beter. Die mag ome Jan ook wel een keer in de boeien slaan.

96 reacties op “Lil’ Kleine de sjaak

 1. Dominique Keesie zegt:

  Ergens wel ironisch: het had eigenlijk niets uitgemaakt of ze deze foto hadden geplaatst of zijn muziek hadden gepromoot op @misdaadnl

  Alleen zou elke dame voor het luisteren naar de muziek van Lil Kleenex een prent mogen krijgen in plaats van uitdelen. Subtiel detail verder hoor..

  3
  0
 2. Droeftoeter zegt:

  Het was al even stil rond Lil’Kleine……fijn dat we hem weer ff door de stront trekken! Wat heb ik toch een vreselijke hekel aan die vuile bloedzuiger….

  0
  0
 3. Grapjes in da house zegt:

  Die agente heeft aan een behoorlijke cameltoe van achteren. Benieuwd hoe dat er van voren uitziet. Die kan in dat pakje best bijklussen op OnlyFans.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.