Instagram

Patty Brard maakt zes ton winst met haar villa

Patty Brard maakt zes ton winst met haar villa

Het veenlijk heeft haar villa eindelijk verkocht. Dat plaatste BekendeBuren gisteren al op hun website. Ze verkocht ‘m behoorlijk onder de vraagprijs, maar Patty Brard maakt zes ton winst met haar villa. Lees in dit artikel voor hoeveel het verkocht is en wat je voor dat geld precies krijgt.

Zes ton winst

Eerder werden al verschillende pogingen gedaan om het huis te verkopen, maar tevergeefs. Patty en haar butler Antoine zetten het zelfs meerdere keren te huur. Des te meer reden om de poeder uit de kast te trekken. Het is tijd voor een klein feestje! Voor Pat dan, want Antoine wordt weer aan het werk gezet als butler.

Het bescheiden villa’tje stond te koop voor 2,25 miljoen, maar ze ving er uiteindelijk 2,1 miljoen voor. Nog steeds een lekker prijsje, maar wel 150.000 minder dan de vraagprijs. De villa werd in 2010 gebouwd en Patty had er een hypotheek op van 1,5 miljoen. Dat betekent dus, lieve Kevins, dat de vrouw inderdaad een winst van zes ton heeft weten te maken.

De inhoud van de villa

Je broek zakt er vanaf, maar Pat heeft een lekker zakcentje weten te scoren. Wat krijg je dan als je even 2,1 miljoen euro neerlegt? BekendeBuren beschrijft een villa met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter met drie slaapkamers en twee badkamers. De villa is verdeelt in vier woonlagen en heeft een open keuken met uitzicht over de Amstel.

Oké, leuk, maar 2,1 miljoen? Wacht! Het pand is namelijk ook nog in het bezit van een sauna, jacuzzi, zwembad en een dakterras. Leuk! Er is ook een aangebouwde garage, maar daar past maar 1 auto in. Wel is er een groot nadeel en waarschijnlijk was dat ook gelijk de reden dat het huis niet verkocht werd: het is ingericht door Patty Brard herself. Dan weet je het wel.

From Plee B with love

Duidelijk is wel dat Patty Brard zich niet druk hoeft te maken over de financiën, want haar bescheiden optrekje werd leuk verkocht. Ik denk wel dat ze nog véél meer geld gaat verdienen met haar Kruidvat-lijn. Ze heeft nu namelijk toch een prachtig product.

NU TE KOOP: From Plee B with love (Dit is geen grap, zo heet het echt.) Maar, vertel: wat is het dan? Een scheurkalender in de vorm van een wc rol! Wie wil dat nou niet? En met elke dag een nieuwe tegeltjeswijsheid om tussen de bilwangen te wrijven. Mag ik dood?

View post on Instagram
 

Nog geen reacties