Instagram

Zien: Patty Brard met opgezwollen gezicht naar ziekenhuis

Patty Brard

Het gezicht van Patty Brard is er flink aangegaan. De 68-jarige vrouw deelde op haar Instagram Story een foto waarop te zien is dat haar kop is opgezwollen. Wat smerig.

Patty Brard met opgezwollen gezicht naar ziekenhuis

‘Ik deed mijn bril af… En ik was gelijk niet blij’, schreef Patty Patty Patty erbij. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. In ieder geval zit mevrouw in een auto en is ze onderweg naar het ziekenhuis.

Patty Brard voelt zich dertig jaar jonger

Patty Brard voelt zich trouwens dertig jaar jonger, zo vertelde mevrouw eerder aan Libelle. Dat heeft alles te maken met haar gewichtsverlies. Mevrouw deed een maagoperatie en kan niet zomaar alles naar binnen werken.

“Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig? Als het gulzigheid is en je propt ‘t er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel”, aldus Patty. “Sta ik voor de spiegel en denk ik: O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.” Toen Patty 97 kilo woog, onderging ze een maagoperatie.

Toen Patty Patty Patty zestig jaar werd, deed ze een test om haar biologische leeftijd vast te stellen. “Ik was 74 jaar. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning”, zegt Patty, die zich kennelijker lekkerder dan ooit voelt… Bah. “Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.”

Uiteraard gaat Patty Brard ook naar een plastisch chirurg. Dat zie je direct als je naar haar kijkt. “Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren”, zei ze.

27 reacties

Dildo van Opzeeland

Er is geen beter voorbeeld dan Patty voor meiden die overwegen om te gaan botoxen (plus daarbij dagelijks een halve pot aan wonderpillen).

Keesie

Waarom moet alles maar op social media? Hier zit toch werkelijk niemand op te wachten

Floris Weyers

Ja Patty je moest ook een house tour doen! Want sabeleren kun je leren! Antwan is zo te zien te wild met de champagne Fles geweest. Sterkte meid

Rapper Sjors

Je word ouder patty,geef het nou maar toe!je hebt een kop om op te schijten,en een reeet als een koe!

Alex Soze

ALLES KAN KAPOT KLAPPEN !!!!

Cynicus

Zo zie je er doorgaans uit als je na een week uit het het water gevist wordt.
Heeft ze een rol gekregen in The living dead?

dr. Smegma

Goed blijven smeren Patty, de dokter heeft wel een zalfje voor je!

Bert Billenbaffer

Dit lijkt me een schaarongelukje.

Cynicus

Elegant oud worden is niet iedereen gegeven

Vw Pon

Aangezien Patty haar carrière als celebrity aan een eind komt heeft ze afgelopen week stage gelopen op onze afdeling praktijk uitvoer als crash test dummy. We hebben na uitvoerig overleg besloten Patty een contract voor 8 uur per week aan te bieden

SBS 6 Shownieuws

Wat is er met onze molukse buidelrat gebeurd??

Veen

Hahaha scheelt dus niet veel of het is echt een veenlijk!

Bobbi Eden

1 woord meid: bukake

Vunzige Floris.

Aan de hand van 2.500 jaar oude bekers en schalen reconstrueerden Duitse wetenschappers tot in detail hoe de oude Egyptenaren hun beroemde mummies balsemden.

Vunzige Floris.

Als ik nu mijn haar verf en rechtop zet, ben ik net Vegeta met deze haarlijn.

Scooby Doo

Zo ziet dus een kroket eruit als deze te lang gefrituurd is of te lang in de oven heeft gelegen. Teveel mannelijke kwak in je oog kan ook de boosdoener zijn. Of waren de fillers factor 4 te sterk? Maakt niet uit, ze blijft ook een gecremeerde kroket.

Floris W

Kan mij het schelen, ik zou ze helemaal blaffen….

Herbert van der Naad

Zo lijkt ze op Rachel “kroket” H.

Mark Baanders

Oooh heerlijk, mijn hele smoel vol

Glenn

Veenlijk

Poepescheetje

Nageboorte ziet er nog frisser uit….

Scooby Doo

Meteen naar het ziekenhuis? Eerst aanzien en desnoods eerst naar de huisarts? Dit soort gasten kosten onze maatschappij veel geld.

Darkweb dealer

Omdat de popo’s tegenwoordig zoveel coke tegenhouden moet we het versneiden met alabastine

Patricia Paay

Oei oei oei! Tegen zo’n kwallensteek in je gezicht helpt maar één ding! Jammer dat niemand mijn filmpje een paar jaar terug begreep…

Zanger Rinus (van Romana)

Godsemiekie, Patty toch! Je moet ook niet de wc-bril op doen, waar jij met je bacterie kont op zit.

Wez

Julliebhebben de verkeerde foto geplaatst. Zo ziet ze er gewoon uit zonder make up.

Benno

Jan Roos heeft 100% gelijk,
Is werkelijk een Veenlijk!