Uit eerste hand

Isa Hoes: ‘Ik werd ontvoerd door Antonie Kamerling’

Isa Hoes

Isa Hoes werd naar eigen zeggen ontvoerd door Antonie Kamerling. Dat vertelt mevrouw in de podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets.

Isa Hoes: ‘Ik werd ontvoerd door Antonie Kamerling’

In eerste instantie werd het huwelijksaanzoek van Isa Hoes en Antonie Kamerling, de man die zich op 6 oktober 2010 aan een touw ophing, besproken. “Ik vond dat zo grappig. Ik dacht daar nooit over na. We waren wel over kinderen aan het praten, maar ik werd gewoon ineens ten huwelijk gevraagd. Met kerst werd ik ontvoerd. Ik moest een tasje inpakken en werd geblinddoekt in de auto gezet. Hij reed meerdere rondjes en ik had geen idee waar we naartoe zouden gaan. Ik denk dat hij de grootste lol had, want ik had natuurlijk geen idee.” 

Vloerbedekking

“Toen we er eindelijk waren dacht ik wel waar we ongeveer zouden zijn. Het is een hotel, dacht ik. Aan de vloerbedekking merkte ik op dat het om een luxe hotel zou gaan”, aldus Isa Hoes, die vervolgens op een stoel wordt geplaatst door Antonie. “Ik dacht: Ik vind het eigenlijk heel eng. Toen mocht ik mijn blinddoek af doen en zat hij op zijn knieën in een kamer in het Amstel Hotel. Overal kaarsjes aan in de kamer. Met een enorme kitsch ring.” Daarna wordt de overschatte actrice ten huwelijk gevraagd. “Ik had hem totaal niet zien aankomen.”

“Toen waren we er twee nachtjes en toen gingen we alleen maar fantaseren over het huwelijk. Waar gaan we trouwen? Hoe zullen we het doen? Dat was zo leuk, die voorbereiding.” De twee trouwden zes maanden later in Venetië. 

Isa Hoes staat open voor nieuwe liefde

Isa Hoes staat open voor een nieuwe liefde, zo vertelde ze onlangs aan Linda.nl. “Ik sta er wel echt voor open. Misschien als ik weer met iemand samen ben, dat ik snap waarom het zo lang geduurd heeft. Al denk ik dat het ook wel echt komt doordat ik heel erg een moeder ben. Ik wil het goed doen voor de kinderen, zeker na Antonies dood.” Wie meldt zich?

19 reacties

Bert Billenbaffer

Die vrouw melkt dit wel heel smerig uit zeg. Wat ik doorgaans geknield zie en ruik is frisser dan het gedrag van Isa.

Antony die in de kamer hing

Het is allemaal de schuld van Isa Hoe(r)!

Alwi

Een voordeel, die gast ontvoert nu niemand meer haha

Wimi Wilhelm

Ik ben ook ontvoerd, Wordt ervolgd

Onno

Mijn zus blijft antoontje uitmelken, zoals ik Kwalbert uitmolk…

Albert verlinde

Zou ik hier ook een musical van kunnen maken? Isa hoes ontvoerd?

Pielemuis

He Mirjam, Helen Helmink wil haar vibrator terug!!!!

Floris wyers

Antonie had Nederland een dienst kunnen doen. In plaats van naar het Amstel hotel te rijden, touw in achterbak en door naar het Amsterdam’s bos.

Amice, heb je zelfmoord gevoelens app Jan voor tips.

Bert Billenbaffer

Meneer Harmsen ook.

Vunzige Floris.

Isa is dan ook arabisch voor Jezus.

G. Zerker

Isa is geen golddigger maar een gravedigger

Deantje

Deze dame is maar net de 55 jaar gepasseerd maar ziet er nochtans uit als 70. Die hals, net een een oma, waarom dat geforceerde, geverfde haar en dan dat t-shirt, dat had willekeurige puber op de middelbare kunnen dragen.

Wally

Antonie was helemaal niet depressief, hij werd gewoon stapelgek van Isa.

Miachel

Stel je voor je buit iemands dood zo uit en dan ooit ergens kom je die weer tegen

The Bradge

Ik ben ontvoerd door Jan en Dennis. Ze hebben me in een klein kamertje opgesloten en ik word gedwongen om liedjes te maken over Floris Wyers. Help!

Keesie

Als ik aan een Poephoofd denk moet ik direct aan deze dame denken…

GodInFrankrijk

Kan iemand een stuk touw voor haar kopen?

Wez

Wisten jullie dat: als je snachts om klokslag 2 uur 3 x antoni kamerling zegt in de spiegel.. dat isa hoes dan huilend in je spiegel tevoorschijn komt om te praten over antoni .. ze gaat pas weg als je dr geld geeft.

Medusa

Hoe heeft Antoine nou zelfmoord gepleegd??