Oplichters Famke Louise en dinges betalen toch maar

Famke Louise is zwanger en mag een kleine verwelkomen.

Ze betaalden geen huur over een huurauto en jatte ook nog even de Maxi-Cosi, maar na wat ophef is dat opeens allemaal niet waar. Eerst toeterde het verhuurbedrijf nogal hoog van de toren: “We hebben wel inmiddels een incassobureau ingeschakeld. Dus wordt vervolgd. Ja, echt belachelijk.” En nu is er helemaal niks aan het spreekwoordelijke washandje.

“Van de week wat nieuws online gekomen over een issue tussen ons en Famke en Denzel. Zojuist telefonisch contact gehad met Denzel. Hij heeft aangegeven dat hij eigenlijk helemaal niet op de hoogte was van de nog niet betaalde rekening”, aldus het bedrijf. Oh ok, Denzel weet niet dat als je iets huurt je er ook voor moet betalen. En eerder weigerden ze nog te dokken. Echt geloofwaardig dit.

“Ook blijkt dat de Maxi-Cosi nog op Curaçao is en dus niet is meegenomen of iets dergelijks, deze komt zo spoedig mogelijk weer onze kant op. Ook de open rekening van de huurauto wordt gewoon netjes betaald. Alles weer uit de wereld.” Ok, de Maxi-Cosi stond niet meer in de auto en was daarmee ontvreemd, maar nu niet meer want hij is nog op het eiland. Ja ja, ok. En de rekening wordt betaald. Nou, ik zou even afwachten, vriend. Deze mensen liegen nog weleens.

0525 De Vos 1

15 reacties op “Oplichters Famke Louise en dinges betalen toch maar

 1. De paarse dildo van Famke zegt:

  Die hebben gwn een flinke som zwijggeld ontvangen ivm reputatie. Achja famke was allang af, ik vind haar goor.

  18
  0
 2. peackock and whiteman zegt:

  Grappig dat er bij staat ”uit eerste hand”, want volgens mij had mediacourant dit vanmiddag al gepost

  5
  3
 3. Wendy Goudclit - sl3t van Paulus zegt:

  Ik zie dat overal reacties worden verwijderd. Best wel zielig van roddelpraat , dus Dennis laat alle reacties staan man,

  2
  5
  • Pieter zegt:

   Goede zaak.
   Weg met die vage kutreacties.
   Er wordt nog veels te weinig gedaan

   Huisregels maken is één.
   Huisregels handhaven is twee.
   En daaraan schort het hier een beetje.

   3
   1

Reacties zijn gesloten.