Uit eerste hand

Oplichter Yvonne Coldeweijer licht nog steeds op

JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER Ruzie Yvonne Coldeweijer en Fawry loopt uit de hand Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Ze noemt zichzelf Alberta Verlinde omdat ze roddels verspreidt over BN’ers. Nou hebben we een hekel aan dat genre, maar om nou ook nog eens de boel op te lichten gaat helemaal een paar bruggen te ver. Ze is al vaker gepakt met het verkopen van nep merk-spullen en het namaken van troep. Ook verkoopt ze voor een godsvermogen meuk van AliExpress. En nu gaan er advocaten achter haar ass aan.

Op haar website staan precies dezelfde sieraden als in winkels van Crystal Haze Jewelry, Luvaj en Maria Tash. Zelfs de foto’s lijken door de influencer gejat te zijn. De juweliers hebben Coldeweijer verzocht de sieraden, die zij verkoopt voor veel minder geld, van haar website af te halen. Maar dit heeft ze tot op heden nog steeds niet gedaan. Ze zijn zijn het zat en hebben nu advocaten ingeschakeld. Dat gaat weer geld kosten.

Nog geen reacties