Entertainment

Opgepast: Thijs Römer komt op déze datum vrij

thijs romer

Het vieze ventje Thijs Römer zit momenteel zijn straf uit, maar staat heel binnenkort weer op vrije voeten.

Opgepast: Thijs Römer komt op déze datum vrij

Thijs Römer, de smeerlap die momenteel in de gevangenis zit om zijn celstraf van een maand uit te zitten vanwege zijn veroordeling voor online zedendelicten met drie minderjarige meisjes, komt binnenkort alweer vrij. De advocaat van de slachtoffers geeft aan Shownieuws duidelijkheid wanneer de celstraf van dat viespeukje er precies opzit…

Maartje Schaap, die dus de slachtoffers bijstaat, laat Shownieuws weten dat Thijs op 14 april alweer vrij zou moeten komen.

Het is een vreselijk idee, vooral voor de slachtoffers dat een volwassen man die met minderjarige meisjes zit te flikflooien na een maandje zitten alweer vrij komt, als je denkt dat die vieze Thijs gek is, ken je zijn ex-vrouw Katja Schuurman nog niet, die vrouw verwacht dat hij gewoon weer zijn werk kan oppakken alsof er niks is gebeurd, want hij heeft “tenslotte niemand vermoord”.

“Ik hoop vooral dat als iemand zijn straf uitzit dat diegene dan ook weer de kans krijgt om zijn leven op te pakken. Het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord en ik vind dat iedereen een kans verdiend op een tweede kans”, zo vertelt Katja.

Thijs Römer woont op steenworp afstand van Katja Schuurman

Gelukkig voor Katja komt Thijs na zijn vrijlating weer lekker bij haar in de buurt wonen, Thijs woont moederziel alleen in een vrijstaand huis in Zuiderwoude, dat ligt op steenworp afstand van Katja haar huis.

Thijs heeft een groot huis en zit daar helemaal alleen, genoeg ruimte dus om eens flink na te gaan denken over zijn daden, misschien komt Katja hem wel vergezellen, kan ze hem gelijk helpen met het zoeken van een nieuwe baan. Het huis dat Thijs huurt heeft vijf kamers en kost 2250 euro per maand, die vele kamers zijn waarschijnlijk nergens voor nodig, weinig mensen zullen nog op bezoek durven komen, op de trampoline zal waarschijnlijk ook niet gesprongen worden want het eventuele bezoek zal de kinderen waarschijnlijk thuis laten.

20 reacties

Jomanda

Thijs gaat gepakt worden,niet binnen maar buiten..

Mestreechter Staar

Foei, foei, foei, wat zijn jullie van plan? Moet er een hetze gevoerd worden, moeten er gewonden vallen of erger? Bezint eer ge begint.

Bruin-roze anjer*

2 april

Maja Count

Alles hapert nu, en ik geef Thijs de schuld (wel zo handig).

Hoofdcipier Jansen

Thijs Römert de kanslozen pзdøfiзl die kwaad bloedt zet bij velen.
Niet meer aandacht geven maar in stilte laten lijden

Rodney Delano Pravic At

Köt krant

Elly Ruimschotel

Het is een deugniet, maar wel een hartje van goud hoor

De Deventer zuid posse

Wij gaan Thijs slopen, niet op straat maar in bed, wijn gaan elk gat dat zijn lichaam heeft uitvoerig en langdurig gebruiken. Hij zal volledig dubbel gevouwen worden, de po€p spetters zullen tot twee meter hoog aan de muur zitten. Hij zal schreeuwen van genot. We zullen door gaan net zo lang tot dat hij het niet weg geslikt krijgt.

Baudethem

Mij nie bellen!

Jeffrey Epstein

Hi Thijs, Jeffrey here, from heaven. I have a recommendation for you, hang yourself in the prison cell. Everything is allowed here in heaven, will you come soon?

Jiu Jitsu 1e dan

Het is 1 groot complot.

Dikke natte k#t

Ik heb een hele dikke k#t.

Katjang Schuurman

Dan organiseer ik een groot kinder trampoline en wipwap feest daar !!!!!!!!!!!!!

Jerrel Erol Denzel en Mo

Thijs we gaan je missen xxx je douche vrienden

Brabants boerke

En gij geløft dè?

Rapstein

Hoe! Hoe wast ? Hoe wast bier ? Hoe wast bier vandaag? Doe mij er ook maar een graag !

Ktinka

Ik mag hopen dat zijn aanstaande buren alvast melding maken bij de gemeente en popo. Ik kan mij voorstellen dat je met 2k huur confi wilt wonen en dus beslist niet naast buurman en pedofiel Thijs Romer.

Brabants boerke

Ge krijgt van mijn een pilske in de Hut van Mie Pils (de naam zegt het al).

Jordan Peterson

this jan met de pet op is just a genuine low states male having no future, just a criminal!!!!!!!!!!!!!!!! A WIGGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUT REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordan Bezopen

status