Uit eerste hand

Marc van der Linden houdt uitverkoop: ‘Geldnood door verslaving’

marc van der linden

Marc van der Linden heeft momenteel flinke geldnood. Hij verkoopt zelfs een jurk van Maxima die hij eigenlijk 10 jaar geleden zou 'weggeven'...

Marc van der Linden houdt uitverkoop: ‘Geldnood door verslaving’

Het was al algemeen bekend dat Marc van der Linden zich bezig hield met illegale praktijken en dat hij een ongelooflijke smeerlap was. Maar door zijn verslaving aan de verboden middeltjes en zijn oplopende advocatenkosten, is hij nu genoodzaakt om zijn spullen van het koningshuis te verkopen. Op ‘X’ deelt hij een jurk van koningin Maxima, die die junk ook in de verkoop heeft staan. Hij vraagt er ‘slechts’ 1.500 euro voor, toch is het een goede prijs volgens Marcie zelf. ‘Nieuwprijs was ongeveer 6 mille. Nu is deze unieke japon flink in prijs verlaagd. Komt in originele kledingzak!’

Die junk heeft in 2014 een ‘giveaway‘ gedaan, waar men deze zelfde jurk konden winnen. Uiteindelijk heeft hij deze dus helemaal niet weggeven, maar heeft die hem zelf gehouden voor als hij ooit in de financiële problemen zou komen, zoals nu.

Het blijft niet bij alleen deze jurk, zijn hele Marktplaats-account staat vol met troep van het koningshuis en andere koninklijke onzin. Blijkbaar is de jurk van Maxima niet eens het duurste dat die junk verkoopt. Hij vraagt namelijk 2.700 euro voor een ‘grootkruis + borstster’ van het Belgische koningshuis. ‘Hoogste onderscheiding van België, gedragen door leden van de koninklijke familie’, schrijft hij erbij.

Opmerkelijke advertenties

Momenteel heeft die gek 21 advertenties op Marktplaats staan, alles wijst er dus op dat die gek, echt hoognodig wat centjes nodig heeft. Al moet bekend worden dat de hobby’s die Marcie heeft ook niet goedkoop zijn, jezelf elke dag vol gooien met Colombiaans poeder is ook voor de portemonnee niet het voordeligste. Ook de locaties die hij bij de advertenties heeft gezet zijn opmerkelijk. Sommige troep kan in Amsterdam worden opgehaald, maar andere objecten moeten in Vught of Den Bosch worden opgehaald.

13 reacties

grumpy

Zou deze behaarde vlees-wildgroei werkelijk menen dat het land slechts bestaat uit malloten?

Gerard joling

Ik zoek nog nieuw haar om te laten implanteren !marc kontakt mij even op ,
aarshaar@gmail.com

Scooby Doo

Marc, wanneer gaan de 1 kilo pakjes met snuifpoeder in de verkoop? Ik vraag dit namens Gordon.

Spekpeter

Hij komt gewoon weer terug op tv … misschien wel als de nieuwe Pino bij Sesamstraat 😉

Vrijmarkt Koningsdag

Soort zolder opruiming dus waar die zijn troep voor de hoogste prijs wil slijten
Probleem blijft dat als hij genoemd wordt al bron van herkomst al die zooi 100% waardeloos is .. tsja

Carst

Ik heb wel interesse in een gedragen string van Willem met zijn bolle kop.

Marco Borsato

Ik heb wel interesse in het gedragen k3 ondergoed van Alexia. Graag met gele voor vlek.

roddelpraat guy

misschien kunnen we een dono actie opzetten om de jurk van maxima te kopen
kan dennis die mooi aan doen op ze begrafenis

duncan laurence

dikke arcade

Peter R

Los van die replica waar je geen lor aan hebt. Volgens mij mag hij bezittingen van het Belgische koningshuis niet eens in prive bezit hebben. Heeft deze bolle dat onze zijn jas mee naar buiten gesmokkeld? Valt immers toch niet op met die giga pens van toen.

Natnek

Die homp vet niet gewoon wat minder eten, dat scheelt in zijn geval behoorlijk in de kosten.

hairy daddy top 4 fun

Ik HOU van crystal meth

Eddie de Eagle

Kan hij zijn bruine ster niet verhuren als parkeergarage? Win – win parkeerprobleem opgelost en Markie wat centjes voor cm!