Entertainment

Beelden: ex-vriendin Mohamed Ihattaren nu ook aan de ballonnen

mohamed ihattaren yasmine

Niet alleen Mohamed Ihattaren lurkt graag aan een lachgas ballon, ook zijn inmiddels ex-vrouw Yasmine Driouech is er niet vies van, fijn dat de twee een hobby deelden met elkaar!

Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech

Het huwelijk tussen Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech lijkt te zijn gestrand. In een bericht aan juicekanaal Reality FBI bevestigt Yasmine dat ze uit elkaar zijn. Of ze ook formeel zijn gescheiden, is niet bekend. Geruchten gingen destijds al dat haar familie niet blij was met Mohamed als nieuw familielid. Begin 2023 blijkt hij haar zelfs mishandeld te hebben. Na de mishandeling is zij zelf naar de politie gestapt, waarna Mohamed werd gearresteerd, een aantal dagen later trok zij haar aangifte in en waren de twee weer samen. Enkele maanden later stond zijn huis in Vleuten te koop voor ruim negen ton. Uiteindelijk kreeg hij zijn huis niet verkocht en werd het aangeboden op een veiling.

Lachgasballon

RealityFBI deelde een foto van 11 maart, waar Ihattaren aan een lachgas-ballon ligt te zuigen. Ondertussen waren alle foto’s met Yasmine al verdwenen en hadden de twee elkaar ook al ontvolgd. Even later volgde de nieuwsberichten uit Praag dat de club van hem af wilde, logisch, want van de ballonnen zal je conditie nu niet echt stijgen.

Yasmine Driouech ook aan lachgas

Maar niet alleen Ihattaren is vies van een ballonnetje, ook zijn ex-vrouwtje Yasmine houdt er wel van. Het is nu toch wel wat logischer dat zij het zo lang met deze amateur heeft volgehouden, ze hebben allebei dezelfde interesses!
Links is te zien dat Yasmine een ballon in haar handen gedrukt krijgt, het lijkt er niet op dat ze de kamer aan versieren zijn voor een feestje. De man die haar de ballon aangeeft staat niet zichtbaar op beeld, zou het Mohamed zijn die het probeert goed te maken door middel van een ballonnetje? Of is het haar nieuwe voetbal vriendje waarmee de influencer binnenkort zal gaan trouwen.

9 reacties

Veilig Verkeer Nederland

Nu is het wachten op het zoveelste auto-ongeluk met alle gevolgen van dien: de slachtoffers, maar ook een verwoeste carrièrre, alleen maar voor een beetje lol.

Keutelstamper

Wie?nog nooit van gehoord,maar goed!
broek omlaag en $nikkel in der ∆nus !

Ballonnenclown

Als er geen hersencellen gesloopt kunnen worden valt er natuurlijk weinig te molesteren. Fijn dat deze mensen ook inzien dat ze totaal geen meerwaarde leveren aan de maatschappij. Lekker blijven lurken schat!

Vieze joop

Vrouwen onderinvloed van balon gaan als een kanon

VunzigeMarco

Waar zijn dan de beelden?

Alex Soze

Geyl hoe ze zuigt aan die balon ushhb

Natnek

G€itenn€ukers

8med

Niet nieuwswaardig dit soort rif tuig zuigt enkel l*lle ballonnen & shisha.

hairy daddy top 4 fun

Niet interessant