Entertainment

Glennis Grace steelt bezette mannen van hun vriendin: ‘Moet lekker kunnen’

Glennis Grace heeft absoluut geen respect voor de relatie van een ander, en pakt met alle liefde de man af.

Vriend Glennis Grace

Glennis Grace heeft voor de camera’s van Shownieuws laten weten dat haar relatie met die Boyd inderdaad over is, maar de agressieve zangeres zit absoluut niet stil, met trots heeft die vrouw zelfs een nieuwe vriend aan de haak geslagen!

“Wij zijn het gaan onderzoeken en kwamen uit op een 28-jarige voetballer, die voetbalt bij Olympia in Haarlem. Hij heet Levy en ze hebben een leeftijdsverschil van zeventien jaar. Moet allemaal lekker kunnen”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. “Binnenkort is er een groot feest bij zijn club en drie keer raden wie de hoofdact is… Glennis!”

Glennis Grace steelt bezette mannen van hun vriendin: ‘Moet lekker kunnen’

“We hebben deze jongen gebeld”, gaat Bart verder, “Maar hij schrok hier een beetje van: hij zei dat het niet klopte en dat hij een vriendin heeft. Hij zei ook dat zijn moeder al twintig jaar de visagie van Glennis doet, dus denkt dat daar iets is misgegaan.”

Shownieuws is toen weer met Glennis gaan bellen. “Ja, dat hebben we ook gedaan en Glennis zegt: ‘Ik ontken het niet, maar ik bevestig ook niks’.”

Niet veel later plaatst de bloedordinaire zangeres een filmpje in haar Instagram-verhaal, waarin ze een Whitney Houston-cover zingt. “See, all of this time I thought I had somebody down for Glennis. It turns out you were making a fool of me.” Dit doen mensen van 18, niet van 45.

Glenda laat overkomen dat ze niet wist dat Levy een vriendin heeft, maar is dat ook echt zo? Ze heeft in het verleden wel vaker mannen gedate die al een relatie hadden, niks nieuws dus.

Rapper Kevin

Zo deelde Juicechannel afgelopen november nog dat Glennis voor haar relatie met Boyd nog een gezellig avondje met rapper Kevin. Glennis benaderde hem in eerste instantie om een samenwerking aan te gaan, hij ging hier mee akkoord. Daarna ging zij hem ander soort berichtjes sturen en van het een kwam het ander. Glenda was daarna geobsedeerd met Kevin en bleef hem, maar berichtjes sturen, hij heeft hier niet meer op gereageerd, ook hij heeft gewoon een vriendin…

18 reacties

Kale Kees

Deze vrouw is zeer geschikt voor aπale penetratie

Chefkok Gerard

Ik heb gehoord dat Glennis Grace vooral een voorliefde heeft voor Ghanese paling

Rapper Kevin

Lieve mensen van roddelpraat, ik heb Glennis een beurt gegeven maar heb daarna drie weken een jeukende snikkel gehad. Doe het niet!!!!!!

Glennis Grace

Geloof rapper Kevin niet !, Niet naar ik heb drie weken een jeukende muts gehad.

10 frisse eieren

Kom op nou Roddelpraat, dit is suggestief. Dit kan beter, zo veel beter, echt waar.

Leo de Jager

Ik heb haar eens dronken van achteren genomen in de fietsenstalling van de gereformeerde kerk in haarlem. Het leek wel een speenvarken. Maar dat kwam ook om dat ze niet wilden denk ik.

Davien ami Shell

Alles moet kunnen, zelfs iemand klappen midden in de supermarkt.

Melvin

Het eenigste vervelende van Glennis Grace is, dat ze zo’n πegerjong heeft. Voor de rest zal ik haar wel doen.

Glenda Batta

Conjo laat me niet horen wie deze artikeltje heeft geschreven want ik kom je klappe g

Mestreechter Staar

Hier in Limburg hauwe we het gezellig, we hebben geen problemen met getint. Wie wil nog een kaafe met een schtukske rieschtevlaai?

Vader van glenda

Wra wra wra

Plofkip

De mond van glenda is zo groot daar kan het hele elftal hem tegelijkertijd in proppen

Fu-Lengs movie

Wanneer houdt deze dramaqueen eens haar waffel?

Vader van Glennis

Glennis ik leef nog, kom je me nog eens opzoeken? Hababababababwababa.

vader van Glennis

BIEM!

J

Kaartje kopen 20 april? Glennis komt zingen op de voetbalclub van levy. Dat moet goed goud worden.

Piet

Ik vind deze chick 3x niets maar ze is vrijgezel. Moet je bij de bezette mannen zijn, die zijn niet voor niets bezet. Al weet ik ook wel hoe het spel werkt. De vrijgezel krijgt altijd de schuld. Terwijl feitelijk die kerels hun relatie voor de gek houden.

Natnek

NEG0RHHOOOOEEEERRRRR