Entertainment

Ook van der Gijp klaar met Özcan Akyol: ‘Schijnt niet zo te zijn’

De achterlijke beslissing van Özcan Akyol om Matthijs van Nieuwkerk te 'verraden' komt hem momenteel duur te staan. De leugens vallen langzamerhand steeds meer op...

Ook van der Gijp klaar met Özcan Akyol: ‘Schijnt niet zo te zijn’

Özcan Akyol maakt de laatste tijd bepaald geen vrienden. Meneertje moet over alles liegen en hij blijkt ook René van der Gijp voorgelogen te hebben. Zijn ‘vriend’ Matthijs van Nieuwkerk ‘voor de bus’ gooien, heeft vooral hemzelf gepijnigd. Niemand kan er niet over uit dat Özcan zoveel bombarie heeft gecreëerd over een filmpje van Matthijs zijn ‘overschrijdende gedrag’, terwijl dit helemaal niet zo heftig is als hij beweerde.

Ook in Vandaag Inside begrepen de heren er vrij weinig van. Aan tafel ontstond zelfs een discussie, omdat Özcan andere informatie heeft gegeven aan van der Gijp over de situatie dan aan Wilfred Genee. Uiteindelijk bleek de ‘extra informatie’ die van der Gijp had, niet juist en dus is ook hij voorgelogen door Özcan. “Dit is niet het filmpje. Er zijn drie, vier mensen die bij DWDD werkten en zij hebben het filmpje, ze houden het voor zichzelf en op het moment dat Matthijs eventueel weer over zes of zeven maanden de terugkeer aankondigt, dan komt het”, liet van der Gijp weten. Slechts een dag later krabbelde van der Gijp terug. “Tegen mij zat hij te vertellen over die vier mensen hier op dat Mediapark, maar dat schijnt ook niet zo te zijn.”

Wraak DWDD-medewerkers

Of Özcan zijn verhaal over de drie of vier oud De Wereld Draait Door-medewerkers wel klopt, betwijfelt Wilfred Genee. “Gisteren heeft hij het mij niet zo uitgelegd, maar goed, dat zou kunnen”, zegt Wilfred tegen RTL Boulevard. “Wat ik wel weet is het verhaal dat René gezegd heeft, dat er een aantal redacteuren klaarstaan om nog veel meer naar buiten te brengen als het nodig is.”

6 reacties

Spekpeter

Niemand wil hem zien op tv die sliert kattekots

P L I E N

Kortom.
Het valt allemaal wel mee.
De sneeuwvlokjes op de redactie vonden Matthijs een enge meneer.
Niemand had de sneeuwvlokjes ooit verteld dat ze eigenlijk een stelletje klunzen zijn .. totdat ze een baantje bij DWDD kregen.
En toen moesten ze huilen.
En toen hebben ze gezegd dat die meneer een onveilige werksfeer creëerde omdat die meneer graag goed zijn werk wilde doen.
.
Lang verhaal: Matthijs van Nieuwkerk is onschuldig.

Kelsy de Witte

Ik vind het helemaal mooi. Die Eus bedenkt al zijn hele carriere alles bij elkaar en dacht hier ook mee weg te komen. Blijkbaar dus niet. Zijn we mooi van hem af.

Peter de vader van Royce crazie

Tja ik ben officieel geen racist, ik leef niet eens meer maar met het kamp, en met turken die omgaan met het kamp, op Frans Bauer na vertrouw ik de meesten niet zo heel erg goed. Ik ben wel eens vaker van het kamp afgejaagd. In retrospect was ik ook wel behoorlijk gek om met mijn arrogante veldwachter snor het kamp op te lopen. Ben in retrospect ook beetje sceptischer geworden over meerdere andere groepen in de samenleving. Maarja mijn blanke grote neuzenvrienden waren ook allemaal gepokt en gemazeld in de onderwereld. Ook mijn professionele vrienden.

Natnek

Typische leugenachtige turk.
Turk rijmt niet voor niets op schurk.

Piepkuiken

Ik geniet hier met volle teugen van