Entertainment

Maan neemt opmerkelijk besluit: ‘Alles is verwijderd’

Maan, die heerlijk aan het genieten was van haar rondreis met haar vriend Karel, heeft een bijzonder besloot genomen...

Wat is er aan de hand?

Zangeres Maan heeft ineens al haar foto’s van Instagram afgehaald, terwijl die eerst bomvol stond met posts. Is ze klaar met haar bekendheid? Ook heeft maan een story gepost met de tekst: “Loading…” Is er wat aan de hand? Of komt er nieuwe muziek aan en wil ze hiermee de aandacht trekken?

Maan en haar vriend Karel Gerlach, bekend van de populaire muziekgroep Goldband, stonden afgelopen zomer nog samen op de cover van de Nederlandse Vogue. Op Instagram deelde de zangeres de foto. Op de foto houden de twee artiesten elkaar verliefd vast bij het gezicht.

“Ze is een lekker ding, dat zag ik echt wel”, zegt Karel in het interview. “Maar ik begon haar pas leuk te vinden tijdens onze dates.” Maan werd bij Karel verliefd op de manier waarop hij naar de wereld kijkt, met die bruine glinsterogen”, vertelde ze. “Echt, dit gevoel heb ik nooit eerder voor iemand gehad.”

De vonk sloeg pas echt over in de studio, vertelde Maan eerder in het radioprogramma De 538 Middag met Frank. In de studio maakte ze samen hun grote hit Stiekem. “En wat meer”, vertelde Maan lachend in de uitzending. Karel bevestigde in augustus, nadat Maan tijdens het optreden van zijn band op Lowlands als verrassing had meegezongen met het lied ‘Ik Haat Je’, dat ze aan het daten zijn. “Ik ben verliefd”, vertelde hij toen aan het ANP.

Liefdesvakantie

Zangeres Maan en haar grote liefde Karel Gerlach genoten kort terug van een heerlijke liefdesvakantie met elkaar. Ze deelde geweldige beelden van hun vakantiebestemming op Instagram… Maar goed, die beelden kan je nu natuurlijk niet meer op haar Instagram zien.

12 reacties

Karel Gerlach

Dit was een foutje. Ik heb Maan geadviseerd om niet meer onder invloed op haar telefoon te zitten. Dus dit zal in de toekomst niet meer voorkomen.

P L I E N

Fantastische
EEN-OP-EEN
kopie van exact hetzelfde bericht
dat ongeveer 12 uurtjes geleden verscheen
op de website van Shownieuws van de grote vijand John de Mol.
Mooi werk weer, beetje copy-paste, niemand die het in de gaten heeft…

ex donateur

In de uitzending klagen dat de donateurs massaal opzeggen door Dennis… Ik heb opgezegd vanwege dat de commands niet meer in de uitzending komen, maar de commands van P L I E N wel steeds op de site komen. Doe er wat aan, van die donateurs die je kwijt raakt kun je prima een moderator in dienst nemen.

WEG MET P L I E N!!!!

Cornelia

Plien rot op met je eeuwige gezeik , niemand verplicht je om hier te zijn en je te ergeren ( en andere mensen aan jou )

Ridder Floris

De snuifduif en het matras van Bergen,

Akoewasi

Waarom moet alles wat tijdelijk even niet werkt op soehoewart ? Dat we in 2024 nog zo racistisch bezig zijn is onbegrijpelijk!

Bergen

Typische actie vanuit invloed zijn door. Triest voor haar omgeving dat zowel Maan als haar hele carriere lijkt te verdwijnen door eerst om te gaan bij vriendje Tony en nu weer een andere sjunkie genaamd Kareltje.

Spekpeter

Ziet er leuk uit

Andries kneevel

Hoi maan zal.ik van je ster een rondje maken?

Lize

Dat is zeker een bijzonder “besloot”

Natnek

Dat mens heeft een berg aan wildgroeiend tandvlees. Waarschijnlijk vol met etterende soa-plekken.

Rob vd Loo

Die heefte een limburgs grieks arisch kwakske yogurt nodig