Ook tanden van Marc van der Linden naar de getver

Marc van derLinden

Het gaat keihard bergafwaarts met de voormalige royaltykenner Van der Linden. Overal ontslagen en helemaal naar de getver. Gisteren zat ie bij HLF8 en zijn gebit is nu net zo kapot als zijn carrière. Het begint een beetje meelijwekkend te worden.

Kan iemand die man niet tegen zichzelf in bescherming nemen?

33 reacties op “Ook tanden van Marc van der Linden naar de getver

 1. Bartje zegt:

  In de VS noemen ze dit een ‘Meth mouth’. Crystal meth is super schadelijk voor je tanden en tandvlees.

  44
  6
  • Ludo Sanders zegt:

   Klopt, daarom snap ik niet dat dit nieuwsbericht komt. Iedereen weet toch dat je tanden eraan gaan van crystal meth? En ook iedereen weet dat Marc crystal meth gebruikt.

   Of is dit nieuwsbericht meer voor jeugdige kijkers die dit nog niet weten om te waarschuwen?

   16
   4
  • Bartje zegt:

   Het is altijd goed om de kijkers van Roddelpraat te waarschuwen. Gebruik nooit Crystal Meth. Of je gaat er zo uit zien als hairytop4fun.

   35
   2
  • Marcoso zegt:

   Toeval of te toevallig?

   Marc van der Linden staat op Grindr onder het pseudoniem Beertop en Hairytop4fun waarbij de onderkant van zijn hoofd en met name de baardgroei exact overeenkomt met dat van Marc maar volgens Marcie is dat iemand anders.

   Marc van der Linden zit aan de PrEP, heeft mede daardoor onveilige seks (waarom gebruik je die rotzooi anders) en organiseert seks feesten met jonge geej mannen in de setting ‘huiselijk’ waarbij elk detail tot aan het schilderij matcht met eerder gemaakte foto’s van zijn woning. Maar volgens Marcie is hij erin geframed.

   Marc van der Linden krijgt via meerdere bronnen het verwijt kristallen te gebruiken. Komt onverzorgd, verward en bezweet over en heeft een slecht gebit (beter bekend als “meth mouth”) maar volgens hem is er niets aan de hand. PrEP i.c.m. kristallen is ook niet een echt goede combo. Dat kan er ook aan bijdragen. Zie bijwerkingen op het internet.

   Los van alle overige shit waarbij Marc van der Linden is opgepakt door de Politie, ontslagen is door zijn werkgevers en er gewoon erg slecht uit ziet (op meerdere fronten). Krijgt hij blijkbaar geen enkele seconde het idee om eens aan zichzelf te gaan werken.
   Nee iedereen heeft het gedaan, behalve Marc en kan iedereen de tievus genieten “Go fuck yourself!”. Dus beste Marc ga eens aan je zelf werken en geef niet iedereen de schuld. Je stopt die zooi zelf in je mik. Dat doet niet de Paus.

   21
   2
  • Lydia zegt:

   Top baan gehad .en om je zoooo te laten zakken zonde van je poen ga er anders wat mee doen laat je op neme in Afrika

   1
   0
  • Timmy zegt:

   Correctie. Dit is typische schade van beton kussen. Vaker mensen met dergelijke gebroken voortand gezien nadat ze een val of botsing hadden gemaakt met hun tand op iets dat niet meegaf. Methmouth is meer met rot doordat het glazuur weg is. Aangetast door zuren en knarsen.

   0
   0
 2. Orthodontist zegt:

  Heb je die grafbek van Jan Roos gezien? Jan Roos zijn gebit is aangetast door coke en het beffen van z’n dochter! Wowww

  17
  110
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Scooooooooop!!!!! Marcje is financieel naar de gedver. Hij heeft een dure hobby, en er komen geen centjes meer binnen. Dus ff geen nieuwe Turkse vreetstenen voor hairy daddy

  8
  2
 4. Doneerjosti zegt:

  Je zou maar geen leven hebben en je druk moeten maken om Marc van der Linden, dan heb je echt geen leven. Maarja volgertjes van Jan Roos zijn allemaal zwakbegaafd die vinden dit natuurlijk helemaal fantastisch. Ik heb gedoneerd aan het mongolen-fonds, ik hoop dat jullie geholpen kunnen worden.

  19
  33
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Jij maakt je nogal druk over Jan Roos. In je eentje maak je je drukker om Jan Roos dan pak hem beet 10 man die zich druk maken om Marc van der Linden. Pas maar op dat je dat sterretje van je niet te veel uit elkaar laat trekken in het frikandellen bos. Het kan natuurlijk ook zijn dat je heel heel heel stiekum een beetje verliefd ben op Jan Roos, of misschien zou je zelfs wel Jan Roos willen zijn en baal je ontzettend van je eigen miserabele leventje. Of zoals der Tanja zou zeggen: ”was man neckt das liebt sich”. Anders kan ik je natuurlijk altijd nog ff in je bek schijten…

   26
   4
  • Gerard Veldkamp zegt:

   Haha sorry hoor, verliefd worden op jan roos is onmogelijk. Niemand wordt verliefd op zo, n graftak. Die man kan alleen maar ordinair schreeuwen over anderen om dat ie zelf geen leven heeft en daarnaast is ie zo lelijk als de nacht. Verliefd op jan roos ha ha. Die lul is zwaar gefrustreerd en heeft een zwaar minderwaardigheidscomplex.

   1
   0
 5. Vraagstuk zegt:

  Maar ff serieus een vraag aan de volgertjes van Jan. Wat voor positiefs halen jullie uit de bijdragen van de heer Roos? Ik zie totaal niks positiefs aan dit hele platform. Conclusie, jullie leven is mislukt, geen wijf om te neuzen ofzo, dus kom je hier om je behoeftes te bevredigen. Of niet?! Hahahahaha

  8
  25
  • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

   Jan, Jan, Jan, Jan ohhhhhhh ja Jan ga door ga door….ohhhh Jan wat ben je lekker….ohhhhhh Jan voel toch eens, die bobbel in mijn broek….ooooohhhhhhhhh Jan ja Jan was ik maar zo als jij mmmmmm maak me gek Jan! Ik ga mijn ballen maar eens lekker insmeren met tandpasta

   6
   2
 6. Scoop zegt:

  Scoop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Toto stopt met sponsoring van Vandaag Inside, Derksen raakt ook radioshows kwijt

  Ook kansspelbedrijf Toto stopt per direct de ‘jarenlange samenwerking’ met tv-programma Vandaag Inside vanwege de uitspraken over seksueel grensoverschrijdend gedrag die voetbalanalist Johan Derksen deed in het programma. De presentator zei dinsdag in Vandaag inside dat hij ergens begin jaren zeventig een bewusteloze, dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd – een dag later zwakte hij dat verhaal weer af.
  Maxime Segers, Thomas Bosman 28-04-22, 19:01 Laatste update: 19:31

  Toto, een van de grootste sponsors van het programma, gaat ook niet meer adverteren in de reclameblokken rond Vandaag Inside. Dat meldt een woordvoerder van De Nederlandse Loterij, waar Toto onder valt.

  Eerder vandaag maakte e-bikespecialist Stella Fietsen al bekend vanwege die uitspraken de sponsoring van tv-programma Vandaag Inside per direct stop te zetten. ‘Hoewel Stella als e-bikefabrikant sport en beweging, waaronder voetbal, een warm hart toedraagt, distantieert het zich van wat er in die bewuste uitzending is voorgevallen’, laat het bedrijf weten. Talpa Network, verantwoordelijk voor het programma, was donderdag niet onmiddellijk bereikbaar voor commentaar.
  Radioprogramma’s

  Naast Toto en Stella Fietsen verliest Derksen ook zijn radioprogramma’s bij RTV Rijnmond, NH Media en Omroep West. Daar was hij wekelijks te horen in het programma Muziek voor Volwassenen. Omroep West laat vanavond weten dat de presentator niet meer op de zender laten horen ‘uit respect voor alle vrouwen die ooit met seksuele intimidatie, aanranding of verkrachting te maken hebben gehad’. ,,Het feit zelf en het nalaten van een kritische reflectie op zijn eigen gedrag zijn voor de omroep de redenen om dit programma te stoppen”, zegt hoofdredacteur Henk Ruijl van Omroep West.

  ,,De excuses die zijn aangekondigd komen te laat. Los van de uitkomsten van het onderzoek door het OM: we wisten best dat we met Johan een unieke en eigenzinnige presentator op zender haalden, maar dat kan niet betekenen dat hij dingen uitdraagt die zo ver afstaan van wat wij als omroep tot onze waarden vinden behoren”, aldus Ruijl.

  Rijnmond-hoofdredacteur Ruud van Os laat in een verklaring weten dat Derksen ‘een grens is overgegaan’. ,,Het schokkende verhaal van Derksen op dinsdag en het totale gebrek aan empathie een dag later hebben mij tot dit besluit gedwongen. Derksen is een grens overgegaan en heeft daarmee slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag tot in het diepst van hun ziel gekwetst. Bij Rijnmond is integriteit één van de kernwaarden waarmee we werken. Dat geldt voor alle werknemers, vast en freelance, dus ook voor Johan Derksen.”

  Van Os stelt dat Muziek voor Volwassen al twintig jaar ‘een goed en goedbeluisterd programma’ is op de zender, maar dat dat niet wil zeggen dat ‘het gezicht van de show zich alles kan permitteren’. ,,Ik realiseer me dat ik met het stopzetten van Muziek Voor Volwassenen veel luisteraars teleurstel. In het gesprek dat directeur Bert Klaver en ik donderdagmiddag met Johan hebben gevoerd begreep hij onze argumenten en respecteerde hij ons besluit. Wij zijn Johan Derksen erg dankbaar voor twintig jaar heerlijke muziek op Radio Rijnmond.”
  Onderzoek

  Het Openbaar Ministerie maakte vandaag bovendien bekend de beweringen van Johan Derksen te onderzoeken en riep betrokkenen op hun verhaal te doen.

  ‘Op basis van twee uitzendingen van het programma Vandaag inside, afgelopen dinsdag en woensdag, heeft de hoofdofficier van het parket Noord-Nederland van het Openbaar Ministerie besloten een opsporingsonderzoek in te stellen. Dit onderzoek is gericht op de waarheidsvinding van mogelijk strafbare gedragingen waarover in dat programma gesproken is’, stelt het OM. ‘Daarbij roepen wij betrokkenen op, voor zover dat nog mogelijk is, hun verhaal te doen.’

  De resultaten uit het onderzoek zullen door het OM beoordeeld worden op zogenoemde strafrechtelijke relevantie. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele verjaringstermijnen. Die termijnen hangen af van de aard en de context van en het moment waarop een strafbaar feit gepleegd zou zijn.

  Derksen gaat ondertussen vanavond in het programma Vandaag inside excuses maken voor het ‘kaarsenverhaal’. Dat laat Talpa Network weten in een korte verklaring.

  5
  2
  • Waarzegger zegt:

   Nu Johan de Woke treatment heeft ondergaan is Jan Roos de volgende die helemaal naar de shit geholen gaat worden. Ook Jan en Dennis komen aan de beurt, leuk jullie gekent te hebben maar normaal denkende hebben het verloren… welkom in de wereld waarbij mensen denken dat iedereen een teer zieltje heeft.

   3
   9
  • Choco Prince zegt:

   En dat het Johan allemaal op zijn hals gehaald vanwege de 2e aangifte tegen Johnny. Bedankt pik!

   3
   1
  • Henk Burgers zegt:

   Ik denk dat Johan de katvanger is geworden voor een gigantische financiële vergoeding van John, om de aandacht van zijn zoon af te leiden.

   8
   1
 7. Pascallie zegt:

  Drugs tast het glazuur van de tanden serieus aan dus dit kan ook ‘slechts’ door het tandenpoetsen komen…

  1
  2
 8. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Scoooooooooooooooooopppppppppprrrrprrrrprrrrrrrrrrrr weten jullie bij wie de tandjes ook naar de gedver zijn? Bekijk maar eens wat beelden terug van Bram Moszkowicz ook helemaal naar de gedverdegedverdegedver

  1
  3
 9. mattiemattie zegt:

  Scoooooooooooop!!!!

  Johnny de Mol maakt opnieuw slachtoffers!

  Ditmaal zijn het de heren van VI. In de poging van Johan Derksen om het nieuws van eerder deze week omtrent de beschuldiging van het drogeren en verkrachten van een 2e vrouw door de Mol junior met een schokkend en absurd verhaal te overstemmen, was de publieke verontwaardiging dusdanig groot dat de 3 heren zojuist besloten hebben om te stoppen met VI. Hoeveel slachtoffers van familie de Mol zullen er nog volgen?

  3
  3
 10. Mijn wens zegt:

  Ik hoop oprecht dat de dochter van Jan Roos zich van kant maakt, met de instructies van haar mongole vader. En dan wil ik die schele dikke tyfus harses jankend op YouTube zien. Hahahaha

  6
  13
  • Juanelpendejo zegt:

   Jij bent echt niet goed bij je hoofd hè?

   Wat is jouw pathologie dat je dit soort vreselijke waanzin loopt te spuien? Je hebt zeker zelf geen kinderen? Een hele grote mond heb je wel, lekker anoniem de meest walgelijke onzin online gooien. Je bent een verschrikkelijke stakker en in het dagelijks leven ongetwijfeld een kansloze nobody, ik hoop oprecht dat je nog iets van je trieste en zielige bestaan gaat maken maar ben bang dat jij al te ver heen bent…..

   4
   0
 11. Van Ebschuiten zegt:

  Wat een zak haring happen in Brabant die André komt uit MAASTRICHT dat is in Limburg, heeft die weer gebruikt wat een eikel .Opzouten met junkies op TV wordt er kotsmisselijk van met die zgn, bners .

  1
  0
 12. Grazende giraffe zegt:

  Geen enkele kijker zit te wachten op de laatste stuiptrekkingen van die junk. Bescherm die man tegen zichzelf en houd hem van tv.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.