HLF8 van Johnny de Mol sloopt nieuwe concurrent Talkshow Nadia

HLF8 van Johnny de Mol sloopt nieuwe concurrent Talkshow Nadia

In de Talkshow HLF8 van Johnny de Mol is Nadia Moussaid gisteravond volledig gesloopt. De tafelgasten vonden haar ‘geen echt bruisende persoonlijkheid’ en noemde haar ‘niksig’. De nieuwe talkshow van Nadia start op 1 mei, dus dat wordt niks.

Talkshow Nadia

Nadia Moussaid is met de aankomende talkshow ‘Nadia’ uitverkorene om de talkshow ‘M’ van Margriet van der linden te vervangen. Talkshow Nadia zal net als HLF8 te zien zijn op vrijdagavond en is dus een directe concurrent van de talkshow van Johnny de Mol. Dat zal waarschijnlijk het commentaar en de negatieve reacties verklaren. Niet dat HLF8 heel succesvol is, maar de Mol zit erachter.

HLF8 van Johnny de Mol sloopt nieuwe concurrent Talkshow Nadia

De tafelgasten van HLF8 met presentator Sam Hagens waren: Catherine Keyl, Filemon Wesselink, Wierd Duk en Lisa Westerveld. Waar Lisa Westerveld als enige tafelgast nog een beetje positief was met “geef haar een kans”, heeft de rest van de tafelgasten van HLF8 de nieuwe concurrent volledig gesloopt en hebben ze geen goed woord voor Nadia over. Nou, wij hopen dat het een daverend succes wordt, alle kijkers van HLF8 van Johnny de Mol naar zich toehaalt en HLF8 volledig sloopt met kijkcijfers en niet met deze laffe steken.

Negatief

We delen een aantal van de negatieve uitlatingen van de tafelgasten met jullie. Als Filemon wordt gevraagd wat hij van de talkshow Nadia vindt, is zijn antwoord: “Eigenlijk vind ik er niets van. Ik heb er geen gevoel bij”. Om het nog enigszins een positieve draai te geven, vervolgt hij: “Toen ze in het verleden in een talkshow deed was het leuk en aardig”.

Tafelgast Wierd Duk (wie dat ook mag zijn), is ook niet onder de indruk. Hij geeft Filemon gelijk om verder te gaan over haar “bruisende persoonlijkheid” en vindt niet dat Nadia de juiste persoon is om met verschillende culturen en intenties in gesprek te gaan.

HLF 8 van Johnny de Mol stopt

Afgelopen vrijdag keerde Johnny de Mol terug als presentator van HLF8 en dat bracht Talpa een kleine stijging in de kijkcijfers. Toch was het nog steeds een absolute flop. Over floppende programma’s gesproken… de blunders van Talpa blijven komen. HLF8 van Johnny de Mol zou definitief stoppen in september, maar dat bleek wederom een blunder van Talpa te zijn. Benieuwd wat zo’n nieuwe talkshow dan in het laatje gaat brengen…