Ook PowNed haat de boeren

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Als de hele NPO en alle andere engnekjes tegen de boeren zijn dan is PowNed het natuurlijk ook. Want de omroep van Dominique Weesie (walgelijke man) is omgekocht en net zo geworden als de mensen die ze vroeger haatte.

Ook Jeroentje Holtroep doet mee. Hij vindt dat boeren niet moeten demonstreren voor hun voortbestaan, maar bij de Shell broodjes moeten gaan smeren en koffie zetten. Wat ben je dan een enorme koekenbakker.

20 reacties op β€œOok PowNed haat de boeren”

 1. Celine Schouten zegt:

  Ik heb een keertje stiekem met mijn eigen pony liggen neuken. Het klinkt raar, ik weet het, maar ik heb het echt gedaan. Ik heb het beest de dag van zijn leven bezorgd, of hij in ieder geval mij de dag van mijn leven. Ik was compleet naakt toen ik de stallen achter ons huis betrad. Mijn man handelt in paarden en pony’s en doet dat erg goed, maar is wel erg vaak weg, dus zocht ik wat afleiding. Ik was zo enorm geil dat ik gewoon naar de pony toeging. We hadden het dier pas en hij zag er bloedmooi uit.

  Hij had een enorme pik onder hem hangen toen ik binnenkwam en ik heb hem meteen in mijn handen genomen en heerlijk afgetrokken. Ik liet mijzelf op mijn kont zakken en nam toen de lul van de pony in mijn mond. Ik moest wel even wennen aan de wat zure smaak maar al gauw had ik die smaak onder de knie en sloot ik mijn ogen terwijl ik die eikel naar binnen zoog. Ik heb toen gedaan waar ik nooit spijt van zal krijgen. Ik ging op handen en knieΓ«n zitten voor het dier.

  Hij klom over mij heen en stak zijn enorme ponypik in mijn kutje.

  Ik scheurde van binnen bijna uit elkaar, zo lekker nam hij mij. Ik was goed opgevuld en die dikke leuter bleef in mij pompen tot ik heftig klaarkwam. Toen trok hij zichzelf terug en spoot zijn lekkere warme ponyzaad over mijn lichaam. Ik zat helemaal onder het sperma. Daarna heb ik even op zijn rug gelegen en heb hem heerlijk liggen knuffelen, tot ik het toch echt te koud kreeg en in het huis weer ging douchen. Van mij mag mijn man zijn leven lang met deze geile dieren blijven werken!

  14
  33
 2. Jan Roos het onbeschofte smerige alcoholvarken zegt:

  Ik ben een varken
  Vreet alles
  Zuip alles
  Een varken ben ik
  Ok een haatvarken dan
  🐷🐷🐷🐷
  Iedere dag loop ik te ruften en te
  B O E REN

  3
  21
 3. Do zegt:

  Dominique Weesie is van de afdeling u vraagt wij draaien. Alles om zijn riante villa, tesla, pensioenregeling, collectieve verzekeringen, gold sport kaart, iPhone, laptop, warmtepompie en ga zo maar door te blijven bekostigen.

  15
  0
 4. Jan zegt:

  Wat een koekwaus ! Geen idee waar de grondstoffen voor brood , boter en beleg vandaan komen . En de Starbucks koffiemijn ligt in een grote afgraving net buiten Seatlle .

  5
  0
  • Clubber Lang zegt:

   Die producten (grondstoffen zijn Γ©cht iets anders maar okee) komen meestal niet uit Nederland. Klinkt leuk, maar slaat dus nergens op.

   4
   5
 5. SnikkelGezicht zegt:

  Ik weet het goedgemaakt. Politici en ambtenaren die tegen de boeren ageren,w alswel het linkse kutvolk in de randstad mogen voortaan voor hun eigen voedselvoorziening zorgen.
  Ga zelf maar je sojabonen verbouwen. Jullie krijgen niets meer. Verhonger maar met je linksche makkers.

  11
  1
 6. Janus anus de misselijkmakende glasbakbig 🐷🐷🐷🐷 zegt:

  Hik hik hik hik
  Burph burph burph hik geevedee
  Stort 5 euries
  Hik burph

  1
  5
 7. oldskool bloed zegt:

  Omdat het brood meisje zo graag op vakantie wilde en Russisch roulette speelde door de gifspuit te nemen. Mensen die zeiden doe het niet! die werden uitgelachen en wappies genoemd want programmering en kudde gedrag. Had ze alleen maar inplaats van insta, netflix het boek de 13 satanische bloedlijnen gelezen had ze vandaag ook geen broodjes gesmeerd want wie wil voor de satanische shell werken!? maar was ze wel fit.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.