PowNed begint extreemlinks te worden

Toch grappig voor een omroep die in het begin standaard extreemrechts werd genoemd. Dominique Weesie (walgelijke man) heeft het toch maar mooi voor elkaar. Heeft zichzelf en die k*tomroep omgevormd tot lieveling van de NPO, want ze zijn nu voor waar ze vroeger allemaal tegen waren.

En ja hoor, nu is er weer een serie over de allesvernietigende wokecultuur. Iets waar PowNed op zou moeten kotsen, maar wat maken ze? Precies een positieve docu: “En Jeanette (38), een gehandicapte moslima van kleur, strijdt tegen ‘de witte onderdrukker’, nadat ze zich lang minderwaardig heeft gevoeld vanwege haar huidskleur.” Dan moeten ze lekker oppleuren, zou PowNed vroeger zeggen.

Je moet je helemaal kapot schamen, Weesie.

30 reacties op “PowNed begint extreemlinks te worden

  • Hein zegt:

   Precies. Riant salaris. Meer dan perfect pensioen. Tesla lease want goed voor het milieu kuch kuch, dikke korting op warmtepomp want NPO is duurzaam, Semi-gratis zorgverzekering, Gold-sportkaart. En zo kan ik nog wel ff doorgaan. Het boeit deze kettingroker geen reedt wat hij moet maken. Als het maar flink oplevert. Het enige waar we op kunnen hopen is longk. Overigens niet hypocriet bedoeld. Deze flapdrol rookt zo mega veel dat hij er onderhand zelf om begint de vragen en Magere Hein hem vast niet al te laat komt ophalen.

   11
   3
  • Johand zegt:

   PowNed is passé, geeft ze ook op RP geen podium of aandacht meer… en volgens mij heb ik
   lang geleden een kaars in z’n
   achterste gestopt…

   4
   1
  • David zegt:

   Het is ook niet echt strijden hé, als het kwijl langs je muil loopt en je probeer met je voorhoofd de joystick van je karretje in zijn vooruit te krijgen. Kijk de Engelse en Amerikanen streden inderdaad in de tweede wereld oorlog, de ukraine strijd nu voor haar vrijheid en en vele mensen strijden tegen ziekte. Maar een beetje lollig doen als debiel is niet strijden dat het profiteren.

   3
   3
 1. Benno zegt:

  Tja, principes opzij schuiven (in ieder geval voor de bühne) tegen een riante vergoeding of je principes behouden en wekelijks moeten bedelen voor je geld. Ik denk dat meeste mensen eieren voor hun geld zouden kiezen als ze eenmaal op dat punt staan. Nou had Jan Roos natuurlijk geen keuze meer en is Dennis niet slim genoeg om te weten wat principes zijn.

  3
  2
 2. Fleuris Wyers zegt:

  Deze ”Jeanette” heb ik opgezocht en wat connecties gebruikt. Enorm links, woke, pro BLM vrouwtje. Heet Jeanette Chedda en overal waar aandacht te behalen valt en ze in beeld kan komen, doet ze dat.
  Ik zag haar op een poster ergens, maar ze is tevens oprichter van politieke tak BIJ1 Delft

  1
  0
  • Jeanette Cheddar cheese zegt:

   Deze is inderdaad echt psychotisch. Naast een fysieke duidelijk ook een mentale handicap.

   De haatlarf beweert met droge ogen dat de ‘witte’ gehandicapten privilege hebben, dus dat ze hun bek maar moeten houden. Met haar opgepompte pitbull kop

   Was Bij1 Delft niet ook het bestuur dat blanken van de verkiezingslijst verwijderde omdat ze die er niet bij wilden?

   1
   0
 3. Adolf zegt:

  Zal wel overgenomen zijn door neo liberale joden , alles wat ze aanraken veranderd in regenboog stront, grappig dat ik een captcha krijg waar ik schoorstenen moet selecteren er had een plaatje moeten staan van aushwitch waar nooit een schoorsteen heeft gestaan.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.