Uit eerste hand

Ook in België is Hazes geen succes

Ook in België is Hazes geen succes

Ook in België is Hazes geen succes. Voor Hazes was er nog een klein beetje hoop te vinden. Hij hoopte namelijk dat hij in België wel een succes zou worden. Helaas voor hem gaat dit ook niet door. Ondanks dat Joop Hazes wel doorgebroken is naar België, is dit voor André iets wat waarschijnlijk niet gaat lukken. De documentaire over André Hazes is gisteren in première gegaan in België. De Belgen zitten dus totaal niet te wachten op Hazes. 

Ook in België is Hazes geen succes: De documentaire

In België is gisteren de documentaire van André Hazes genaamd ‘Crossroad’ voor het eerst op tv uitgezonden. Blijkbaar zaten de Belgen hier helemaal niet op te wachten, want de kijkcijfers zijn schrikbarend slecht. Niet alleen op zijn concerten zit niemand te wachten, maar zijn leven is blijkbaar ook voor niemand echt interessant om naar te kijken. 

In Nederland was zijn documentaire te zien op Videoland, waar het wel een succes is geworden. Het is natuurlijk te verwachten dat Hazes het in Nederland beter gaat doen dan in België, maar voor een documentaire die op nationale tv uitgezonden wordt, zijn de cijfers bijzonder laag. Het kan best zijn dat dit ook een reden is waarom Hazes er toch voor gaat kiezen om verder te gaan als volkszanger. 

Geen kaartjes verkocht

Het grootste probleem van Hazes is dat hij op het moment gewoon geen kaartjes koopt. Daarom heeft hij besloten om zijn oude nummers toch te gaan zingen. Eerder zei hij dat zijn best scorende nummer ‘Leef’ niet meer iets was wat hij wou zingen, maar nu gaat hij dit toch weer doen in de hoop dat hij kaartjes kan verkopen. Het is maar een beetje de vraag of dit dan wel gaat werken voor Hazes. Tot nu toe loopt het nog niet storm. 

Nog geen reacties