Ongehoord Nederland laat Shabir de haatmoslim praten

Kent u hem nog? Shabir van Halalpraat. Het ging met de show zoals vrijwel alles in het Midden-Oosten gaat, het eindigde in oorlog. En hij was natuurlijk slachtoffer van islamofobie. Nou ja, die Shabir was bij ON om te praten over omvolking.

We hoeven ons nergens zorgen om te maken, volgens hem. Moslims zijn hier niet om ons land over te nemen en wie dat wel vindt is een moslimhater. En ach ja, die ene keer dat Burhani naar de Taliban reisde om op de foto te gaan met allemaal wapens, daar moet je niet zo over teuten. Of zijn openlijke verheerlijking van IS is ook vast geen probleem. Het is gewoon een gezellig jongen die ons land mooier maakt. Echt waar.

24 reacties op “Ongehoord Nederland laat Shabir de haatmoslim praten

 1. Vol is Vol. zegt:

  Mooi werk.
  Die wordt straks adviseur bij de VVD.

  Als Nederlanders hun eigen Nederland zo erg haten dat ze het land verkwanselen en uitleveren aan die immigrerende woestijn volkeren dan verdienen ze niet beter dan een sharia.

  Zeg mij eens waarom het zo belangrijk is om dit land helemaal vol te laten stromen met gelukszoekers.

  Is er niet een goede reden om te proberen het op 15 miljoen mensen te houden? (afgezien van een groep oorlogsvluchtelingen die anders geen kant op kunnen hé)

  Er zijn geen huizen, er zijn geen scholen, er staan overal files, er zijn te veel bedrijven die geen personeel kunnen krijgen, er is te veel export er is te veel vliegverkeer..

  Iemand?

  49
  4
 2. De geurkaarsen handelaar zegt:

  Met vier man vast houden, broek laten zaken (of jurk omhoog). zo grote duizend uren kaars pakken en proppen maar in die kamelen ballen ruiker.

  16
  4
  • J.van Ebschuiten zegt:

   Juist een geurkaars kaars in die varkensREET. Aansteken en kaarsevet op zijn blote varkensReet laten lopen.Is die uitgebrandt de kaarsp een ROTJE aansteken . Wat zou ik genieten van die varkens geschreuw. Die fucking kamelen driver.

   4
   2
  • Osamab zegt:

   Voor moslims is het vrije Westen inderdaad een gevaar omdat de westerse normen en waarden een bedreiging kunnen vormen voor de macht die moslimleiders uit oefenen op hun onderdanen.

   8
   5
 3. Tante Aagje zegt:

  Je zou met dat geweertje ook Dennis S even kunnen afknallen schat. Lok hem naar die zandbak van je, en doe het!

  Niemand die het merkt.

  WEES GEEN SLAPPE H0M0!

  5
  13
 4. D. Den helder zegt:

  Oke en dan,. Dan zitten hier straks 15 miljoens Arabieren en dan, werken doen ze niet, de hele dag zitten ze in een theehuis elkaar te vertellen hoe veel ze ons haten. Een uitkering is dan niet meer te betalen. Eten word er niet verbouwd, in de haven liggen de schepen ongelost, het hele infrastructuur op zijn gat. Stroom valt uit, water stroomt niet meer. Het vuilnis word niet opgehaald en verwerkt,.. tankstations zijn dicht. Kijk het klinkt leuk, maar de economie is meer dan alleen schapen onthoofden en toeterend door de straat rijden.

  19
  2
  • Doomsday Doris zegt:

   Die 15 miljoen uitkeringstrekkers leven van schijnhandel, drugstransporten en plofkraken.
   De schijnregering met 35 minipartijtjes houdt de boel draaiende met EU subsidies totdat jouw Nederland failliet is en met een financieel hulpprogramma wordt gereanimeerd waarna de vliegvelden, de spoorwegen en de havens worden verkocht aan Amerika of Brazilië.

   Bereid je maar voor op een grote anarchistische bazaar waar iedereen wetteloos en rechtenloos z’n eigen hachtje redt.

   10
   0
   • Frederik van E. zegt:

    Vertel dat maar aan Groen Links en D66 en ze kijken je aan als een neukend schaap.

    Zelf staan ze niet in de file of hebben ze last van onbetaalbare woningen.

    Van hun mag iedereen de pleuris krijgen zolang hun eigen kinderen maar kunnen studeren

    10
    0
 5. Van Pootensteijn zegt:

  Over zo’n 50 jaar zijn autochtone Nederlanders minderheid in eigen land. Door immigratie en hoger geboortecijfer onder moslims. Nederland is reddeloos verloren.

  12
  0
 6. Shabir Burhani zegt:

  Shabir Burhani zijn oom werkt in het ETZ Tilburg.
  Vieze dikke gore zwijn dat het is. Die man is bijna 80 jaar en nog steeds heeft het geen vrouw en kleine zwijntjes. Shabir Burhani zijn kinderen zullen diezelfde zwijnenkop als hem krijgen

  0
  0
 7. Shabouter zegt:

  Shabouter is een narcistische en gestoorde vluchteling die vaak uitspraken doet als:”De taliban is aan de macht, Lekker voor jullie”. etc. probeert hier mindgames te spelen zodat hij minder radicaal overkomt. Echter zijn platform op de sociale media zitten in een dip en anderhalve paardekop volgt hem nog.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.