Shabir van Halalpraat stopt ermee

Halabalabalabala. Ja, ik begin ook maar net zoals hij in zijn laatste filmpje. Oeloeboeleboele. Hij stopt met vloggen, die huilebalk. Hij is weer ergens slachtoffer van. Moslim en allochtoon en dus gediscrimineerd, aldus de man die de Taliban en IS steunt. Hij gaat voorlopig definitief stoppen, wat erg grappig is, want je stopt niet voorlopig definitief. Het is voorlopig of definitief, soepkip.

Wat wel altijd grappig van dit soort jurken is is dat ze altijd alleen maar de wetten van hun god respecteren en boven onze wetten plaatsen, totdat ze de politie nodig hebben. Dan gaan ze teuten dat ze niet geholpen worden. Gewoon lekker bidden, vriend. Komt alles goed toch?

“Ik stop dus voorlopig definitief, tenzij politie en justitie hun werk naar behoren gaan verrichten en de haters die het afgelopen jaar zoveel strafbare feiten hebben gepleegd en waarvan ik aangiftes heb gedaan, gaan opsporen, vervolgen, veroordelen en bestraffen, zodat zij gaan stoppen, aangezien zij datgene doen wat niet mag van de Nederlandse wet. Dus ik moet beschermd en verdedigd worden (aangezien ik de democratische rechtsstaat, mensenrechten en de samenleving behoed tegen misdadige en criminele elementen die het willen ontwrichten, door gebruik te maken van mijn vrijheid van expressie, meningsuiting en religie) en de haters moeten vanuit zichzelf stoppen of gestopt worden door de overheid, alleen dan ga ik door met dit werk, die profijtelijk was voor de staat en samenleving en ik er ook geld mee verdiende en tevens was Allah er ook tevreden mee, omdat ik de waarheid zei, opriep tot het goede en het binnen de kaders van de wet op vreedzame wijze streed en streefde tegen het kwade en de valsheid.”

18 reacties op “Shabir van Halalpraat stopt ermee

 1. Dennis Honing zegt:

  “Ik stop dus voorlopig definitief, tenzij politie en justitie hun werk naar behoren gaan verrichten….” want in dat geval stop je definitief omdat je dan eindelijk dit land uitgedonderd zou zijn rechtopstaande hummuskots Jihadi.

  41
  0
 2. Varken zegt:

  Jammer had gehoopt dat dit stuk stront zou gaan aankondigen dat hij stopt met het wonen in Nederland. Lekker oprotten als je je niet wilt aanpassen.
  Houdoe!

  8
  0
 3. Dirk Zwolsman zegt:

  Die vent is gek.
  Lult recht wat krom is,
  en vanuit zijn eigen kroone redenering is deze schertsfiguur tevens blasfemist … o, o, o, als hij eens wist wat Allah allemaal goed en niet goed vind.. Ik heb sterk de indruk dat hij alles bijelkaar fantaseert.

  Kortom. Deze man leeft op waandenkbeelden.
  Goed dat hij ermee stopt. Een drogreden is ook een reden 🤣😆😂🤣😆

  3
  0
 4. Dominique Keesie zegt:

  “en de haters die het afgelopen jaar zoveel strafbare feiten hebben gepleegd en waarvan ik aangiftes heb gedaan”

  Nou Shabir, gelukkig ben jij wel te allen tijde op je vriendelijkst geweest en heb jij dezelfde wet(ten) absoluut niet overtreden qua uitspraken.

  Het gaat je goed, grote vriend! Het maakt me niet uit waar je gaat, als je maar gaat. Houdoe!

  5
  0
 5. Coos Tompé zegt:

  Mooi. Ook fijn om te weten dat zo’n nietszeggende ‘influencer’ zich zo belangrijk genoeg waant dat hij hier een filmpje van vijf minuten over moet maken. Hopelijk heeft hij meerdere mensen beïnvloed, zodat ook zij stoppen met het maken van kut vlogs.

  6
  0
 6. Anti alles zegt:

  Ik kan deze gozer niet verstaan. Heeft hij zijn school wel afgemaakt of de Nederlandse integratiecursus?
  Dit is natuurlijk een retorische vraag hahaha

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.