Om te gieren! Ladies of Soul gaan door met Glenda

Glennis Grace 2

En daar is niet iedereen heel blij mee. Vandaar dat de Ladies of Soul de reacties onder het statement op beperkt hebben gezet. Iets te veel mensen vinden het wel erg vreemd dat ze de ordinaire matpartij van hun collega een “zeer vervelende samenloop van omstandigheden” noemen.

De reacties zijn dan vrijwel ook allemaal negatief. Wat ook opvalt is dat deze zanggroep met dit verhaal komt precies op dezelfde dag als het onoprechte sorry-filmpje van Glenda. Het is dus overduidelijk dat haar excuses en het optreden bij de Ladies of Soul hand in hand gaan. Oftewel, ze heeft pas na 1,5 maand sorry gezegd omdat ze weer moet optreden. Wat stel sneue mutsen bij elkaar zeg. Ze kunnen het beter Ladies zonder Ziel noemen.

https://www.instagram.com/p/Cb0YIOZMGtQ/?utm_source=ig_web_copy_link

53 reacties op “Om te gieren! Ladies of Soul gaan door met Glenda

 1. Flodder zegt:

  Ladies of soul zijn allemaal tokkies dus begrijpelijk dat ze met haar verder willen

  119
  6
 2. John de Mol Sr zegt:

  Als mede-eigenaar van (bijna) alles heb ik besloten dat we de ladies of Soul vanaf nu The Fightclub gaan noemen.
  Ik heb haar persoonlijk even op schoot genomen en geadviseerd om net als Jorikje zo zielig mogelijk te kijken en ook een tekst uit haar hoofd te leren die eigenlijk te moeilijk is voor mensen met een IQ onder de 25.

  74
  4
 3. Annette S. zegt:

  De Ladies Of Soul zijn talentloze schreeuwwijven die alleen maar liedjes van anderen proberen na te zingen/blèren.
  Candy Dulfer zou er goed aan doen om er per direct uit te stappen.

  77
  1
  • Boni zegt:

   Gewoon geen kaarten kopen voor hun optredens. Het kan toch niet waar zijn dat we deze leeuwin gaan voeden na wat ze met haar ploeg gedaan heeft in die supermarkt!

   28
   0
 4. Schoolkrant Nieuws zegt:

  Dit was gisteren al uitgebreid in het nieuws. Niveau schoolkrant met oud nieuws dit.

  12
  26
  • Schoolkrant nieuws is top zegt:

   Niet iedereen heeft tijd om alle schoolkranten na te pluizen. Daar hebben we Schoolkrant Nieuws gelukkig voor.

   18
   0
 5. Janus het alcoholvarken uit Bergen zegt:

  Bah wat een pokkeweer. Door de regen naar de glasbak en Gall & Gall. Ik zou stoppen met drinken maar dat gaat niet door

  5
  13
 6. Umfufu zegt:

  De reactie van BCJ is helemaal om te gieren: “We maken fouten en vallen en dan staan we weer op en met een les geleerd hopen we die fouten te vermijden in de rest van ons leven. ”

  Met zulke vrienden heb je geen één vijand meer nodig. De man heeft nog nooit van één van zijn fouten geleerd, valt iedere keer in herhaling, en heeft het over “vallen” wanneer daar “mishandelen” zou moeten staan.

  Kotsmisselijk van die kliek.

  Zo blij met de Juice channels !!

  21
  0
 7. Umfufu zegt:

  Enkele tips voor het samenstellen van de setlist:
  – Hit me with your best shot
  – Let the bodies hit the floor
  – Back for more
  – Break stuff
  – Kiss with a fist
  – Mama said knock you out

  En natuurlijk
  – I said I’m sorry but I’m not (April Fools)

  28
  0
 8. Patterson zegt:

  Leuk sarcasme, ladies! Beter annuleren. Gaat een rumagje worden. Of je moet de bezoekers ritte tomaten geven met de “lady” in het schavot.

  15
  0
 9. DePassie zegt:

  ssssssss ccc ooooo p
  Janus het haatvarken wilde meedoen met the passion.
  Als Judas een rol op zijn vette lijf geschreven!
  Een drinkeboer kunnen we niet gebruiken echter was de boodschap
  Maar Jezus is mijn held stamelde het varken uit Bergen.
  Tja maar Jezus veranderde water in wijn en niet in jenever Roos !!!!!!

  2
  9
 10. Kees Gruyters zegt:

  Openbare geweldspleging in groepsverband.
  Mishandeling met letsel van minderjarigen.
  Voorwaardelijke in vrijstelling met beperkingen.
  We maken daarvan: zeer vervelende samenloop van omstandigheden.
  Alles voor de poen,Soulsisters schaam jullie je ogen,uit je kop !!

  14
  1
 11. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP!

  Ladies of Soul sluiten comments na kritiek op Glennis Grace

  De Ladies of Soul sluiten de reactiemogelijkheid op hun Instagram-pagina vanwege de felle kritiek op het besluit om Glennis Grace binnenboord te houden. De mensen zijn namelijk flink pissig.

  Het lijkt er meer en meer op dat het sorryfilmpje van Glennis Grace gewoon onderdeel was van een pr-strategie. Direct erna kwamen de Ladies of Soul, de damesformatie waar zij onderdeel van uitmaakt, namelijk voor het eerst in anderhalve maand met een statement naar buiten. Daarin geven ze aan dat Glennis gewoon onderdeel van de groep blijft.
  Fans walgen ervan

  Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley stellen dérmate teleur met het besluit om Glennis er niet uit te kukelen, dat zelfs hun eigen volgers en hun eigens fan vol walging reageren. Sterker nog: meerdere mensen vragen of ze het geld voor hun tickets kunnen terugkrijgen. Allemaal behoorlijk pijnlijk natuurlijk.

  Het is volgens ene Jolanda onbegrijpelijk hoe Berget, Candy en Edsilia over het wangedrag van Glennis spreken. “Vervelende samenloop van omstandigheden? Dat menen jullie niet! Geen woorden voor”, zegt ze. “Valt me zo tegen van de vrouwen. Zo zie je maar wanneer er allerlei belangen meespelen.”
  Comments op slot

  En zo gaat de kritiek maar door. Arjan: “Dit is een PR-ongeluk in slow motion. Wie adviseert jullie? Met iemand als Glennis Grace wil je toch niks meer te maken hebben? Ze heeft iets afschuwelijks gedaan, waar ze maar heel slapjes excuses voor aanbiedt. Van zo iemand distantieer je jezelf toch? Ongelooflijk.”

  De Ladies of Soul zijn alle kritiek nu flink zat en daarom hebben ze de reactiemogelijkheid onder hun Instagram-post maar dichtgegooid. “Opmerkingen voor dit bericht zijn beperkt”, krijgen mensen te zien die een reactie willen plaatsen.
  Alleen maar hartjes

  BN’ers die in opspraak raken gooien vrijwel altijd de comments dicht. Dat doet Glennis Grace ook op haar eigen pagina. Daar laat ze alleen nog maar reacties toe die ze zelf goedkeurt. Mensen die hartjes sturen bijvoorbeeld.

  Zo zegt Gordon op haar Insta-pagina: “We maken fouten en vallen en dan staan we weer op en met een les geleerd hopen we die fouten te vermijden in de rest van ons leven. ❤️”

  En Glen Faria: “Love you zus 🙏🏾❤️”
  Ladies steunen ‘Glen’

  Maar ook de Ladies of Soul steunen Glennis expliciet onder haar excuusfilmpje. Berget en Edsilia laten allebei een hartje achter en Candy zegt: “Hier ben ik, spuit 11 maar:❤️ ❤️❤️!!!”

  Het is de bedoeling dat de Ladies of Soul op 23 en 24 september optreden in de Ziggo Dome. Het is niet duidelijk of mensen vanwege Glennis’ wangedrag hun geld terug kunnen krijgen.

  8
  0
  • De Blowende Rechter zegt:

   Ja hoor, het is in principe gewoon mogelijk om gekochte tickets voor de Ladies of Soul direct te annuleren en je geld terug te krijgen. Geen probleem.

   Aangezien de concerten die voor vorig jaar op 29 en 30 oktober gepland stonden niet door konden gaan vanwege de coronamaatregelen, en deze shows verplaatst zouden worden naar een nader te noemen datum heeft de consument onverbiddelijk recht op restitutie van de betaalde som gelds mits de annulering wordt gedaan bij de partij die de tickets heeft verkocht.

   Voor deze twee concerten zijn er veel ticketbureautjes geweest die dachten rijk te worden met de verkoop van kaartjes, echter ook deze partijen zullen moeten gaan terugbetalen.

   Overigens geldt de regel tot restitutie in alle gevallen als
   – Een event afgelast of verschoven wordt.
   – Tickets zijn verkocht met een annuleringsverzekering (en een geldige reden om van deze verzekering gebruik te maken)

   Voor al deze aankopen geldt consumentbescherming, in geval ecklant problemen ondervindt kan deze zich wenden tot de Geschillencommissie, Kassa, Radar, AFM of het programma Opgelicht.
   Alberto Stegeman of Tim Hoffman kan er ook iets mee net als de mensen van Powned (walgelijke omroep)

   5
   1
 12. Baretta zegt:

  Die Ede was nog wel een lekker wijf maar heeft ook ,on dikke reet gekregen als de rest.
  Die berget mishandeld haar mannen en is van dichtbij x
  Zo lelijk als de nacht.
  Maar glenda batta…..ik kom naar je kijken hoor met 9 mm.

  1
  0
 13. Jan zegt:

  Samenloop van omstandigheden? Haha, Glennis kwam toevallig net met die klere kasten de Jumbo binnen, ze struikelden over de mat en toen vielen ze per ongeluk tegen de vakkenvullers aan. Doet me een beetje denken aan al die andere vertegenwoordigers van de alternatieve waarheid, het lijkt wel een besmettelijk virus.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.