OM hoorde gisteravond pas wat van Borsato

borsato

Het hele gebeuren rondom Marco Borsato en zijn verzoek om de bron en verspreiders van het gerucht over grensoverschrijdend gedrag aan te pakken komt nogal amateuristisch over. Vreemd, want Borsato en zijn advocatenteam van Knoops hebben al weken om de reactie voor te bereiden. Pas gisteravond werd het verzoek voor een onderzoek bij het OM neergelegd.

Ook vergat Borsato in het eerste statement te ontkennen dat hij schuldig is. Ook is het vreemd dat het Openbaar Ministerie pas op het allerlaatste moment het verzoek tot onderzoek krijgt. “Gisterenavond heeft de heer Knoops een verzoek bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland gedaan tot het doen van onderzoek in deze kwestie. Dat verzoek zal eerst moeten worden beoordeeld”, zegt de woordvoerder. “De precieze aard en omvang van het verzoek zijn bepalend voor zowel de toetsingscriteria als het tempo waarin dit beoordeeld zal worden. Aangezien het verzoek pas gisterenavond aan het OM is gericht, kan ik er verder niets over zeggen – Ook niet over de termijn waarop er wel meer inhoudelijke informatie kan worden gedeeld.” We wachten af.

40 reacties op “OM hoorde gisteravond pas wat van Borsato

  • Henk zegt:

   Wat gek zeg, dat ze concreet bewijs eisen.
   Het zou juist corrupt zijn als dat NIET het geval was. Dit moet toch wel één van de domste opmerkingen op deze site zijn.

   5
   2
   • Diana de B. zegt:

    Bent u vaccinweigeraar?

    Bent u er zo één die bij het eerste het beste gerucht op Facebook uw conclusie klaar heeft?

    Dan heeft u een kut-bestaan.
    Daar ga ik niet over oordelen, het is een keuze, om een kut-bestaan te hebben, maar het komt nogal.. dom over.

    Bent u pedoseksueel als u niet ingaat op geruchten? Denk het niet.

    Bent u een domme vaccin weigeraars omdat u denkt dat de wappies gelijk hebben?
    Ik zou ff kijken wat er op de IC gebeurt in Nederland.

    Het gros van de patiënten die echt op het randje van de dood balanceren zijn uw vriendjes, de niet-, gevaccineerden.

    En ojee, wat hebben ze een spijt nu.

    6
    15
  • Gasklep zegt:

   Eens 😄👍
   Zonder bewijs idee geen zaak.

   Hahaha, en met een linkje naar de website naar die h o er van een coldeweier ben je er niet.

   Dat wijf is zo gefrustreerd dat zelfs een compleet lichtjaar aan therapie haar nog geen verlichting zal brengen in haar dolende zieltje

   Let op: Yvonne had in het verleden namelijk een relatie met een Australische rugbyër.

   Deze aap heet Nathan Daly.
   Samen woonden ze in Amsterdam in een te dure pauper wijk.
   Maar. Het zal je verbazen??
   De ijskoningin had haar benen gesloten en verrassing..!!
   Nathan ging op zoek naar een leukere vrouw!! Hij nœkte op de vrijdag en de zaterdag meer kippetjes dan André Hazes en Marco Borsato bij elkaar opgeteld.

   Yvonne Coldemeier ontdekte dus eigenlijk namelijk zelf dat Nathan naast hssr nog met zeker zeven (!) andere vrouwen een relatie had!
   Zeven vrouwen waarvan drie met onderliggende geslachtsziekten, en minimaal twee met herpes aan de bek, vandaar dat ze vaak met een dikke laag make-up haar videootjes doet. Leuk.

   Zegt iets over haar intellect.
   Dom wijf, Superdom wijf, dat het dus niet begrijp. Egoïstisch ook nog

   Maar goed. Wat zagen we dus?
   Koortslip op YouTube. Hoe smerig wil je het nog hebben? Koortslip van die kerel.
   Jeukend onderbroekje, vaginale afscheiding, wratjes en stekende pijn

   Dit is ‘Alberta Verlinde’ dus duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten…ze is compleet vertieft, verbitterd, verklooot en naar de terink.

   4
   6
   • Pleunie zegt:

    Wauw! en ben je nu je frustratie kwijt? u bent niet echt goed op de hoogte ! wel de feitjes kennen he? zelf haar achternaam is verkeerd geschreven!! haha , duidelijk een hater!! pfft get a life!….

    1
    4
 1. ShirmaMousse zegt:

  Marco zal, vanwege zijn inzet en prestaties voor ons land, wel wegkomen met een foei of taakstraf. Echter dienen die meiden gewoon aangifte te doen? Anders moeten die moeder en die meid ook geen aandacht zoeken. Ja, wellicht zullen allemaal organisaties over me heen komen met tegeltjeswijsheid e.d, maar als je de aandacht zoekt, kun je m krijgen en is het ook inacasseren.

  6
  2
  • Juice over juice zegt:

   Ohja lekker in het zonovergoten Italië wegduiken aan de bloemen Riviera en de meisjes in de kou laten staan met n verziekt leven. Moeders doe aangifte als t werkelijk waaar is….je dochters beschermen? Als t waar is zijn die al verziekt voor de rest v hun leven
   Daarnaast zal gerechtigheid bijdragen aan herstel. Of heb je al zak geld aangenomen? Je kind is wat aangedaan! Aangifte doen! Is simpel hoor! NL zullen de meisjes alleen maar steunen…..ik vrees dat je n zak zwijggeld hebt aangenomen als t allemaal waar is…dader weglaten komen ter bescherming v j kind? Klopt geen hol van die gedachtegang…meisjes stap gewoon zelf naar politie neem iemand anders mee die jullie wel support! Als t waar is uiteraard….

   1
   1
 2. Rick S. zegt:

  Van horen zeggen loopt Arie Boomsma snachts door het vondelpark op zoek naar buitenlandse knaapjes vor een snelle zaadlozing. En z’n vrouw kan prima leven met die rare hobby van hem. Is dat dan ook nieuwswaardig of gunnen we iedereen een beetje privacy?

  10
  1
 3. Yvonne zegt:

  Het is zo klaar als een klontje: de slachtoffers zijn door Borsato allang afgekocht en hebben een verklaring ondertekend om van aangifte en verdere stappen af te zien.
  En die 2 Peppi en Kokki-advocaten is het alleen maar om aandacht te doen!

  0
  1
 4. Edwin ever and ever forever zegt:

  Ik hoop dat hij snel opgepakt wordt. Achter slot en grendel. En dat zijn baggermuziek voorgoed verdwijnt van onze radio. Kots!

  1
  1
 5. Barcootje zegt:

  En ja hoor daar is ie hoor. Tromgeroffel….. Team Borsato zoekt de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen. Bijv. smaad en laster.
  Uuh leuk allemaal om de bron te onderzoeken maar waarom wordt Marco Borsato niet onderzocht? Hij is lijdend voorwerp. Heeft Marco Borsato stiekem de onderste steen in het meer van Lago Maggiore geflikkerd?

  ‘Marco Borsato heeft het advocatenechtpaar Knoops gevraagd om actie te ondernemen.
  Zij hebben het Openbaar Ministerie nu gevraagd om onderzoek te doen ‘naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen’. Volgens Knoops is een eventuele vervolgstap om aangifte te doen van smaad en laster. ,,Maar dan moeten we eerst weten van wie deze verhalen komen. En tegen wie we aangifte doen. We hebben wel vermoedens, maar dat is niet genoeg. Daarom vragen we eerst of het Openbaar Ministerie onderzoek doet.”’

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.