NPO flink in de problemen na het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk

NPO flink in de problemen na het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk

NPO 1 is flink in de stress, omdat hun sterspeler vertrokken is. NPO flink in de problemen na het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk. Na alles wat over Matthijs naar buiten kwam, is hij niet meer op televisie te zien. Tot zo ver is er nog geen vervanger gevonden voor ‘Matthijs Gaat Door’ en dat lijkt me ook lastig aangezien zelfs zijn naam in de titel zit.

NPO flink in de problemen na het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk moest abrupt van de televisie verdwijnen nadat bleek dat hij zich misdragen had achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Dat werd natuurlijk wel een groot probleem voor NPO, omdat hier plotseling een vervanger gevonden moest worden.

Nu vind ik dat ze niet zo moeten zeiken bij de zender, want drie programma’s zijn al moeiteloos door anderen opgepakt. Zélfs Matthijs van Nieuwkerk is prima te vervangen. Alleen ‘Matthijs Gaat Door‘ heeft nog geen geschikte vervanger gekregen. Dat is alleen wel erg logisch, want Matthijs gaat ook niet meer door. Niks aan de hand, dus.

De tijd dringt

Onze vriendin en kijkcijfer-expert Tina Nijkamp maakt zich zorgen: “NPO 1 heeft hun dagschema voor februari aangepast. Er is nog GEEN vervanging voor Matthijs Gaat Door in februari op het slot na Wie is de Mol. Dacht dat dit The Connection ging worden, maar blijkbaar niet. De tijd dringt inmiddels.” Het zou ook wel hilarisch zijn als Matthijs ineens toch met zijn kop op de beeldbuis verschijnt.

Dé oplossing

Waarom de zorgen vanuit de NPO? Matthijs Gaat Door zit op een prachtig tijdslot en dat moet opgevuld worden met een geschikt programma. De zender heeft daarom een behoorlijk probleem. Gelukkig weten wij bij RoddelPraat de oplossing. Plaats op het tijdslot anders een leuk woke programma met trutje Tim Hofman over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Nodig Matthijs uit en laat Tim hem eens de les lezen. Zo kunnen beiden hun talenten het beste benutten.