Televisie

NOS Studio Sport is corrupt

NOS Studio Sport is corrupt hashtag me-to toestanden

De NOS heeft besloten om onderzoek te doen naar mogelijke misstanden bij de sportafdeling van Studio Sport, na talloze meldingen van ongewenste omgangsvormen bij de Stichting Mores, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de Nederlandse culturele en creatieve sector.

Er circuleren wilde verhalen over wie mogelijk betrokken is bij de misstanden bij Studio Sport en de NOS. Er wordt zelfs gesproken over d*ckpics en vunzige appjes in het seksuele domein. TV-kenner Rob Goossens heeft hierover gesproken in RTL Boulevard. Het is duidelijk dat de situatie rondom de misstanden bij Studio Sport gevoelig ligt.

Schok voor de Nederlandse culturele en creatieve sector

Het was een schok voor de Nederlandse culturele en creatieve sector toen de Stichting Mores, het meldpunt voor ongewenste omgangsvormen, talloze meldingen ontving na de onthullingen over De Wereld Draait Door. Er circuleren wilde verhalen over wie mogelijk betrokken is bij deze misstanden en er zijn zelfs namen genoemd. Het is een gevoelige situatie die veel druk op de betrokkenen zet.

De NOS heeft daarop besloten om onderzoek te doen naar mogelijke misstanden bij de sportafdeling. In de media circuleren wilde verhalen over wie mogelijk de Matthijs van Nieuwkerk van de NOS is en wie zich nog erger heeft misdragen. Er worden zelfs namen genoemd, waaronder die van Tom Egbers en zijn vriendin Janke Dekker, voorzitter van de Stichting Mores.

Johan Derksen vind dat Janke moet terug treden

Johan Derksen vond dat Janke, om haar geloofwaardigheid te behouden, tijdelijk terug moest treden als voorzitter. Hélène Hendriks was het hiermee eens en vond dat Janke even plaats moest maken. Wilfred Genee vond het vreemd dat de Stichting Mores onderzocht moest worden, terwijl Janke zich opstelde als het geweten van Nederland.

René van der Gijp ging nog een stap verder en vond dat Janke eruit moest. Johan beweerde echter dat er al tien klachten voor Tom liggen en René plaagde dat het er zelfs twaalf waren. Het is duidelijk dat de situatie rondom Tom en Janke erg gevoelig ligt en dat er veel druk op Janke staat om terug te treden.

Janke verklaard dat ze niets weet over de misstanden van haar echtgenoot Tom Egbers

Janke heeft verklaard dat ze niets weet van meldingen van ongewenste omgangsvormen binnen de Stichting Mores, omdat ze op afstand bestuurslid is en de meldingen bij andere mensen en kantoortjes binnenkomen.

Job Knoester vond dit ongeloofwaardig en suggereerde dat het onderzoek naar de misstanden misschien niet door de hele organisatie gedaan zou moeten worden, omdat andere medewerkers van Janke mogelijk ook een band met haar hebben en er dus sprake zou kunnen zijn van belangenverstrengeling. Het is duidelijk dat de situatie rondom de Stichting Mores gevoelig ligt en dat er druk is op Janke om te laten zien dat ze niets te maken heeft met de misstanden.

Liefhebbers van NOS Studio Sport zijn zwaar teleurgesteld.

Na het lezen van het bovenstaande gebeuren, Zijn veel sportliefhebbers geschokt door de aantijgingen van misstanden bij NOS Studio Sport. Als liefhebber van sportprogramma’s op televisie, is het moeilijk om te horen dat er mogelijk ongewenste omgangsvormen hebben plaatsgevonden. Als de aantijgingen waar blijken te zijn, is het belangrijk dat er adequate maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat zoiets in de toekomst niet opnieuw gebeurt. Ik hoop dat de NOS een onafhankelijk onderzoek zal doen naar de misstanden. Ik hoop dat de NOS een onafhankelijk onderzoek zal doen naar de misstanden.

ik kan begrijpen waarom sommige mensen de neiging hebben om te denken dat de aantijgingen van misstanden bij NOS Studio Sport niet zo verwonderlijk zijn. Hilversum staat bekend om de smerige figuren die met regelmaat in het nieuws verschijnen, dus het is zeer aannemelijk dat deze misstanden ook bij NOS Studio Sport zouden kunnen plaatsvinden.

Nog geen reacties