Instagram

Met of zonder teelbalkanker, de verjaardag van Donny Roelvink gaat gewoon door

Met of zonder teelbalkanker, de verjaardag van Donny Roelvink gaat gewoon door

Donny Roelvink viert zijn verjaardag in Amsterdam, ondanks het feit dat hij net een operatie heeft ondergaan om teelbalkanker te behandelen. Hij laat zich echter niet tegenhouden en viert zijn verjaardag met zijn vrienden en familie.

Hoewel de diagnose van teelbalkanker ernstig is, laat Donny zien dat hij er niet voor terugdeinst om te genieten van het leven, ondanks alle uitdagingen. Hij toont veel moed door zijn verjaardag te vieren, ondanks de zorgen die hij heeft over zijn gezondheid. Het is duidelijk dat Donny een enorme vechter is en dat hij alles zal doen om te genezen van zijn ziekte.

Dave Roelvink probeert zijn broertje op te vrolijken

Dave Roelvink heeft vandaag al zijn aandacht gericht op zijn jongere broer Donny, terwijl deze zijn 25e verjaardag vierde. Dave heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat Donny zich speciaal en gewaardeerd voelde. Het zal ook wel een kloten gevoel zijn om aan je ballen geopereerd te worden.

[sc name=”daveroelvinkfeliciteertdonny”][/sc]

Moeilijke tijd voor Donny Roelvink

Donny Roelvink heeft een moeilijke tijd achter de rug. Eerder vandaag werd bekend dat hij teelbalkanker heeft en vandaag moest hij onder het mes in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Maar dit is helaas niet de eerste keer dat Donny in het ziekenhuis ligt. De vorige keer was hij het slachtoffer van een auto-ongeluk, waarbij een Hummer over hem heen reed.

https://www.roddelpraat.nl/donny-roelvink-voelt-zich-zwaar-klte/

Donny Roelvink dankbaar voor enorme hoeveelheid steun

Donny Roelvink heeft via Instagram zijn dankbaarheid uitgesproken voor de enorme hoeveelheid steun die hij sinds het bekendmaken van zijn teelbalkanker heeft ontvangen.

Hij benadrukte hoe dankbaar hij is voor de onvoorstelbare hoeveelheid liefdevolle berichten die hij heeft ontvangen van zijn volgers en liet weten dat deze steun hem helpt om door te gaan met de behandelingen.

‘De steun die ik de afgelopen 24 uur heb gekregen is onwerkelijk. Ik wil jullie daar allemaal vanuit het diepste van mijn hart voor bedanken’, schrijft Donny, die zaterdag vanuit het ziekenhuis zijn 25e verjaardag moet vieren. Hij is momenteel herstellende van een operatie.”

Dony Roelvink

[sc name=”donnyroelvinkdankbaarnaarfans”][/sc]

Nog geen reacties