Relletjes

Andy van der Meijde is emotioneel en krijgt ruzie met Melisa

Andy van der Meijde is emotioneel en krijgt ruzie met Melisa

Andy van der Meijde is momenteel op vakantie is in Italië met zijn partner Melissa Schaufeli en hun kinderen. Het is een emotioneel weekend voor Andy, omdat hij hier vroeger woonde met zijn ex-vrouw en de dochters die hij met haar heeft, Isabella en Purple. Door het stroeve contact ziet hij zijn dochters in principe al jaren niet meer en daar heeft onze vrolijke oud-voetballer veel last van.

Emotioneel fragment van Andy van der Meijde

Andy zegt in een fragment dat hij veel spijt heeft dat hij destijds zijn gezin heeft verlaten voor een andere vrouw. “Ik heb fouten gemaakt. Ik was toen nog jong. Ik had gewoon beter moeten nadenken,” vertelt Andy aan de kijker van zijn realityserie. “Maar ik werd verliefd op een andere vrouw en als je verliefd bent, doe je rare dingen.” Hij voelt zich schuldig dat hij zijn kind in de steek heeft gelaten voor een andere vrouw en geeft toe dat hij zichzelf hiervoor nooit zal vergeven.

Andy probeert af te spreken met zijn dochter Isabella

Tijdens de vakantie probeert Andy af te spreken met dochter Isabella om elkaar te zien, maar het gesprek verloopt niet zoals gehoopt. De oud-voetballer heeft een slechte verstandhouding met zijn ex-vrouw en het is moeilijk om te zeggen wat de oorzaak hiervan is zonder meer informatie. Het is duidelijk dat Andy nog steeds emotioneel is over wat er in het verleden is gebeurd en dat hij graag zijn relatie met zijn dochter zou willen verbeteren.

Andy en Melisa krijgen ruzie tijdens app gesprek met dochter Isabella

Op een bepaald moment krijgen Andy en Melisa ruzie door de situatie met dochter Isabella, Melisa lijkt nieuwsgierig te zijn naar het app gesprek tussen Andy en zijn dochter en blijft aandringen om te weten wat er is gezegd, maar Andy reageert hier niet op. Als Melisa dan voor de tweedekeer haar mond lostrekt zegt hij tegen Melisa dat ze haar mond moet houden en dat hij even rustig wil nadenken. Het is onduidelijk hoe de ruzie verder is verlopen, maar Melisa kennende heeft die nog wel een tijdje met een zuur gezicht rondgelopen.

Fragment van de ruzie tussen Andy en Melisa

[sc name=”andyenmelisakrijgenruzie”][/sc]

Nog geen reacties