Uit eerste hand

Nog even over Glennis Grace

even over Glennis Grace

Na een nachtje slapen wil ik het toch nog even over Glennis Grace hebben. Potverdikke wat was dat een totaal treinongeluk zeg. Ze zat daar een potje te liegen alsof de rest van het land niet in de gaten had dat ze daar haar straatje kwam schoonvegen.

Naast het geleuter dat ze geen geweld heeft gebruikt, maar wel iemand “een duw in het gezicht” heeft gegeven kwam er nog meer stierenpoep uit. Zo zou ze een blackout hebben gehad, maar de aanslag tot in detail herinneren. Dat is nogal tegenstrijdig. Of je hebt een blackout en en je weet er geen drol meer van. Of je hebt geen blackout en je kan er een half uur erover zitten kletsen bij Jinek.

Jinek, die weer eens aantoonde een waardeloze interviewer te zijn. Want geen mogelijkheid om gaten in het kletsverhaal van Glenda te schieten benutte ze. Liever gezegd, mevrouw liet de braderiezangeres gewoon maar een eind heen bazelen. Met als gevolg dat mensen aan de buis zich niet alleen zaten op te vreten vanwege het gelieg en bedrieg van de Whitney Houston van AliExpress, maar ook vanwege de passieve houding van Eva.

Of wat dacht je van het verhaal van Glennis waarin ze vertelde dat er opeens zomaar 3 extra mensen zich hadden aangesloten bij haar knokploeg, terwijl ze op hetzelfde moment toegeeft dat ze een van de aanwezigen heeft gevraagd zijn vader te bellen om mee te gaan richting de JUMBO.

Samenvattend: Glennis zat te liegen, Eva liet haar dat doen. Conclusie: Allebei verschrikkelijk. Opbrengst: eindelijke weer betere kijkcijfers voor Jinek.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties