NikkieTutorials eist dat Roddelpraat over haar zwijgt

En alle TV-roddelrubrieken mogen trouwens ook niks over de gewapende overval op haar huis zeggen. Want dat is niet leuk en heel privé of zoiets. RTL Boulevard en Shownieuws kregen van onze bekendste transformer het verzoek te zwijgen over de zaak die nou juist in het nieuws is.

Samen met haar verloofde Dylan Drossaers werd Nikkie de Jager in augustus vorig jaar thuis overvallen. Tijdens de rechtszitting afgelopen week werd duidelijk dat de make-up-diva werd vastgebonden en geslagen met een pistool. Verschrikkelijk natuurlijk, alleen dat ook slecht nieuws over Nikkie nieuws is blijkt niet helemaal in haar wereldbeeld te passen.

Statement Nikkie

“Vandaag is een intense dag, vol met emoties. Aan degene die graag over de inhoud van onze overval willen praten. Ons persoonlijk leed is geen clickbait, sappig openingsverhaal voor een tv-programma of snelle tweet. Elke keer als wij de inhoud voorbij zien komen doet het zeer. Het is niet voor niks dat wij duidelijk hebben gekozen om dit zoveel mogelijk privé te houden, uit zelfbescherming voor ons verwerkingsproces. Een proces waar we nog dagelijks in zitten.”

Reactie Roddelpraat

Ja, doei.

23 reacties op “NikkieTutorials eist dat Roddelpraat over haar zwijgt

 1. Lila zegt:

  Als ze zich niet in de spotlight wil begeven ga dan gewoon weg. De wereld is niet armer zonder haar clown makeup. Ik vind t ongelofelijk dat beroemde, rijke mensen zo zeiken en zoveel durven eisen. Het komt zo zielig en ondankbaar over

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Hier moeten ze gewoon nooit aan toegeven, iets met persvrijheid. Daarbij hoop ik ook nog te lezen dat de BNovervallers een flinke celstraf tegemoet zien. De voorlopige hechtenis was verlengt las ik, met dank aan mevrouw Belleman mijn favoriete rechtbankverslaggeefster.

  0
  0
 3. Rijksoverheid zegt:

  Dit is een beetje hetzelfde als een petitie starten om anonieme haat tegen te gaan en dat je dan zeg maar zelf er voor kiest om een publiek persoon te zijn. Gelukkig is dat nog niet voorgekomen in Nederland

  0
  0
 4. De waarheid zegt:

  Waar is hij/zij op deze foto in getransformeerd zeg!???
  Het is van alles wat en uiteindelijk helemaal niks.
  Misschien moeten we een inzameling starten om hier nog wat van te maken.
  Jullie horen snel van mij.

  0
  0
 5. DeDikkeEend zegt:

  Zonder eerst een laat stopverf op die smoel is dat kind niet om aan te zien. Maargoed dat mogen wij dan weer niet zeggen in deze woke tijden. Ik zou net als Dennis best een goed strak getrokken transformer doen hoor. Maar hier gaat mijn broekje niet van bollen.

  0
  0
 6. Jessica Alves zegt:

  Ik krijg een tiefushekel aan al die omgebouwde regenboogjankmongolen. Rot op en flikker al je aandachtshoerende social media’s weg, zodat wij, het normale volk, nooit niks meer hoeven te lezen van dit soort mafketels!

  0
  0
 7. Pingback: NikkieTutorials gaat transfoben te lijf met zwaard - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.