Nieuws van het coronafront!

Gisteren maakten de heren in Roddelpraat bekend te lijden aan covid-19. Het zag er niet best uit in de uitzending. Hoesten, kuchen, zweten en trillen. Arme Dennis was de dag ervoor ook nog jarig en die lag dus eenzaam in zijn bedje zonder taart en slingers. Van Jan hebben we vernomen is dat hij in zijn eigen huis is opgesloten in een kamer. Voedsel en drank worden, net als in de gevangenis in 1800, voor de deur gezet.

Dennis: “Ik heb de meest eenzame verjaardag ooit gehad. Op een gegeven moment ben ik maar voor mezelf ‘er is er 1 jarig’ gaan hoesten. Van paracetamol heb ik een taartje gemaakt. Het maakte me niet vrolijker.” Ook Jan is aangeslagen: “Ik heb overal pijn. Mijn nieren trillen er zo’n beetje uit, mijn oogballen lijken ingesmeerd met sambal, er loopt overal liters vocht uit en de enige smaak die ik nog proef is die van de dood.”

Namens de Mallorca veteranen iedereen bedankt voor de beterschapswensen, de virtuele fruitmandjes en de dirty DM’s om de tijd in quarantaine te doden. We hopen dat ze er bovenop komen. Want zonder onze boys geen glans in tijden van humorloosheid.

46 reacties op “Nieuws van het coronafront!

 1. Natasja Froger zegt:

  Heel veel sterkte mannen!
  Het voordeel is voor Jan is nu wel dat rond 1800 uur het eten voor hem kunnen verminderen, komt ie binnekort met een summer body zn kamer uit.

  11
  4
 2. Ollie zegt:

  Lieve Jan en Dennis,
  ik heb mij in een vorige reactie laten gaan. Ik krijg zelfs doodsbedreigingen aan mijn adres.
  Hierbij wil ik jullie dan toch beterschap wensen.

  4
  1
 3. H. Kierie zegt:

  Je stuurt die twee kneuzen op missie naar Majorca en ze lopen vanaf dag één als echte social media sterren dwars recht het mijnenveld van ellende. En dan lopen klagen dat ze een paracetamolletje moeten slikken. En dan doen ze ook nog een beetje kuch kuch. Carré is geboekt voor volgende week. Treuzel niet te lang.

  0
  0
 4. Wilfried Geenne zegt:

  Jaaaaahhhh… vandaag nog niks gehoord van Jan. Het zal toch niet.

  Ik beleef een emotioneel moment. Ik heb gezien hoe deze held Nederland heeft veranderd. Ik ga deze unieke persoon verschrikkelijk missen. Mijn Nederland zal nooit meer zijn zoals ik het kende voor deze dag.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.