Nieuwe Borsato-slachtoffer meldt zich

Dit keer is het ex-turnster en huidig pornomodel Verona van de Leur. “Sorry Leontien, maar ik had je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit #metoo.” Aan de lachende emoticons te zien is Verona er niet heel erg door getraumatiseerd. Ze zet er een foto bij van haar en de zanger.

Marco Borsato kwam met een duidelijk statement naar buiten nadat hij van verschillende kanten wordt beschuldigd van handtastelijkheden met jonge meisjes. Van de Leur is nu 35 en heeft het dus over 20 jaar geleden. Een simpel rekensommetje betekent dus dat zij 15 was toen Borsato aan haar zat. Het net begint zich te sluiten.

39 reacties op “Nieuwe Borsato-slachtoffer meldt zich

 1. Marco Bajes zegt:

  Het net lijkt zich te sluiten.
  Nu er meer en meer meisjes en begeleiders melding maken van Marco Borsato misbruik.
  Gelijk duidelijk waarom Marcootje met zo’n nietszeggend statement kwam: ‘Op enig moment dat het hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.’ Hij weet wat er gaat komen. Was er immers zelf bij. Dus nu met een verklaring komen werkt niet echt bijster positief in zijn voordeel.

  Het is overigens totaal irrelevant dat deze turn mevrouw in kwestie tegenwoordig het oudste beroep van de wereld uitoefent. Want dat zal anders wel weer als smoesje gebruikt worden.
  Dat zij Marco uitdaagde enzo…

  14
  0
  • ZuugnTisGenProatpoal zegt:

   Precies, geloof niet dat ze ontmaagd is door Marco Borsato. Dit hadden ze beter voor zijn faillissement kunnen doen, nu is alles al in beslag genomen en valt er weinig te halen. Ook verdacht is dat die Ali B zo dik is met Marco Borsato en dat door Marco Ali beroemd is geworden. Kijk er niet raar vanop als een van zijn neven een filmpje heeft van Marco…………..just my 2 cents

   8
   0
   • И. Иødrøg zegt:

    Ik verwacht dat de beerput over Ali B binnen enkele jaren ook nog weleens opengaat. Die man is zo nep als wat. Daarom zal het ook wel een mattie van Borsato zijn.

    20
    1
   • Frits zegt:

    Ik denk dat er genoeg te halen valt bij Marco Borsato.
    Dat jank verhaal destijds op Tv over zijn faillissement had meer weg van een PR stunt om potentiële schuldeisers weg te houden (joehoeee er valt niets te halen hoor) dan schuld bekennen.

    In popmuziek land is het gebruikelijk dat sterren geld spreiden. Om te voorkomen dat je alles kwijt bent wanneer het niet zo lekker loopt uiteraard. Zat financiële adviseurs die daarbij kunnen helpen geld parkeren in Curaçao, Seychelles of de Kaaiman Eilanden.
    Wat moet Golden Earring anders officieel geregistreerd in Curaçao? Volgens mij nog nooit opgetreden aldaar. Zelfde geldt voor U2 en The Rolling Stones die ook op Nederlands grondgebied geregistreerd staan. Het heeft maar een reden. Geld weg zetten en mocht je in een land failliet zien dan laat je het ploffen in een land en leef je verder in het andere land.

    11
    1
    • И. Иødrøg zegt:

     Weet je wat ik zo eng vind. Dat hele melodramatische kattengejank, wat we sinds de jaren ’90 van Borsato zien en mogen horen. Het is dus allemaal nep. Heb me altijd al afgevraagd of iemand écht zo kan zijn, zo perfect als Borsato ‘was’. Eén grote act. Retroperspectievelijk bekeken is het wel takkebriljant natuurlijk.

     Ik ben het met je eens dat die act na dat faillissement van TEG ook één grote conshow was. Dat hele TEG was een BV-knoop, Borsato was geen bestuurder en louter aandeelhouder. Als aandeelhouder draai je never nooit niet op voor de schade van een failliet. Het enige waar ze hem op konden pakken waren eventuele borgstellingen in privé, voor leningen die TEG was aangegaan. Met andere woorden: binnen een uur had hij wel moeten kunnen overzien wat de persoonlijke schade zou zijn. Of in elk geval een adviseur had hem dat in 1 minuut moeten kunnen uitleggen, ver voor die persconferentie. Hoe sloeg dus nergens op. Allemaal voor de bühne.

     Jaren geleden hoorde ik van een bekend achtergrondzanger al eens een verhaal dat Borsato zich heel vies gedroeg met jonge meisjes backstage. Dit verhaal is echt waar. Ik kon niet geloven van Nederlands’ meest ideale schoonzoon zo zou zijn. Ik nam dat verhaal dus met een korreltje zout.

     13
     2
     • John Ewbank zegt:

      Marco Borsato is zo ie zo nep. Alle muziek komt uit de pen van John Ewbank. Wellicht dat Marco Borsato en John Ewbank nog meer geheimen delen.
      Die John Ewbank heeft vaker graatmagere modelletjes gedatet van een jaar of 20 met het uiterlijk van 16 a 17. Meer dan genoeg foto’s over te vinden./

      11
      3
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Hahaha, is die Leontien dan alleen goed in bordjes/letters draaien dat Marco zijn hele leven al buiten de deur neukt, of heeft hij vergeten te vragen of er na de bevalling een paar extra hechtingen in kunnen. Geloof inmiddels dat de hele showbis wereld bestaat uit je omhoogneuken en dat dit nog maar het topje van de ijsberg is.

  16
  3
  • Leoooo zegt:

   Oh nee hoor die Leontien is niet achterlijk. Tijdje uit elkaar geweest en zonder Marco geleefd en dan moet ze zelf centjes verdienen. Dan komt ze er al snel achter dat het echte leven keihard is. Werken in een kledingzaak is stiekem best zwaar en verdient geen reedt. Kan ze al die luxe wel vergeten. Dan is het altijd makkelijk als je kerel veel geld heeft. Kan zij het geld vervolgens opmaken. Niet werken. Beetje spoten, shoppen en tennissen. Wat doe je voor werk? Ja ik heb een kledinglijn hoor!
   Ik heb het vaker gezien dat ex vrouwtjes terug gaan naar de ex. In de media maar ook op lokaal niveau hoor. Van die jonge wijven die dan aanklampen met een oudere bankier of advocaat. Die weten niet hoe snel ze terug moeten naar de ex wanneer de relatie uitgaat en ze zelf moeten leven. Want er is niets makkelijker dan gratis geld. Er zijn er zat die daar zelfs een oogje voor dichtknijpen.

   13
   3
 3. Mappy zegt:

  Nou nou dat oversexte stuk pizza heeft alles gewipt wat hij tegen kwam.
  Wat een lutser.
  Maar goed dat onze top journalisten Jan en Dennis dit aan het licht hebben gebracht.
  Ik zeg het grootste schandaal sinds Bill met zijn sigaar dingen deed bij Monica.
  Als ik Nieuwsuur was lijfde ik die twee meteen in.

  10
  2
 4. Peppie zegt:

  Is Jada Borsato ook slachtoffer of loop ik nu op de zaken vooruit. Ik begrijp dat Leontine geen moeite heeft met zijn pedoseksueel vreemgaan gedrag, maar zou ze incest ook door de vingers zien.
  Hoe dan ook, het net moet zich heel snel en volledig gaan sluiten.
  Marco stop met zwijgen, erken dat je ziek bent en geef je zelf aan, voor er nog meer slachtoffers vallen.
  – Herrie te huizen Borsato –

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.