Uit eerste hand

Nieuwe bekende vriend voor Yolanthe Cabau: ‘Ik Sneijder net als Wesley’

yolanthe cabau vriend

We stuitten wel op een aantal hele bijzondere foto's, van een heel bijzonder nieuw koppel. Van Yolanthe Cabau en rapper Frenna. De twee plaatsten een aantal foto's die veel vragen oproept bij de volgers. De grote vraag is, of Wesley Sneijder dit wel pikt?

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau heeft nou eenmaal een turbulent liefdesleven. Haar eerste publieke relatie had ze met Bart Zeilstra, bekend als Baas B. Ze was heel wat jaren terug ook samen met volkszanger Jan Smit, maar ook deze relatie hield geen stand.

Uiteindelijk kwam Yolanthe uit bij voetballer Wesley Sneijder en haar sprookje als echte voetbalvrouw werd werkelijkheid. De twee stapten met elkaar in het huwelijkbootje en kregen samen een zoontje, Xess Xava. Hoe ze ooit op die naam gekomen blijft vooralsnog een groot raadsel.

Maar Wesley heeft het verkloot bij Yolanthe en dat is pittig duidelijk geworden. Hij liet destijds op Instagram weten dat hij er nog voor wil vechten en dat ze nog niet gescheiden waren. De twee zijn uiteindelijk acht jaar getrouwd geweest, maar inmiddels niet meer samen, tot groot verdriet van Wesley.

Nieuwe bekende vriend voor Yolanthe Cabau: ‘Ik Sneijder net als Wesley’

Sinds de breuk met Wesley, is het liefdesleven van Yolanthe rommelig. Het leek er nog even op dat ze de liefde had gevonden bij een vrouw en ze is al aan verschillende mannen gekoppeld door de jaren heen.

Maar is ze nu toch weer begonnen aan het kaliber man, waar ze haar publiekelijk liefdesleven mee begon? Het lijkt er in ieder geval wel op dat ze weer voor een rapper is gegaan. Het gaat hier namelijk om niemand minder dan Frenna. De twee plaatsen pikante foto’s samen, die de geruchtenmolen overuren doet laten draaien.

View post on Instagram
 

De reacties op de foto’s zijn misschien nog wel het geniaalste aan dit hele verhaal. ‘Dus ik snij der net als Wesley’, zijn meerdere reacties. Er zijn ook verschillende mensen die Wesley taggen in het bericht. ‘Yo je laat dit gewoon gebeuren maatje’, klinkt het. Of de twee daadwerkelijk samen zijn, of dat dit simpelweg voor een nieuw nummer is, dat is nog niet duidelijk. Maar is Yolanthe nou echt de vrouw die zich daarvoor in laat huren?

View post on Instagram
 

13 reacties

Papa Bellinga

Weer een mooie blanke griet besmet door het n*ger virus

Scooby Doo

Ik ga stuk om deze foto’s. Ze ziet eruit als een stoep hoe*r.

A Maai

En van de week had ze nog een vriendin volgens jullie ?? Communiceren jullie wel op de redactie?

rapper Stroef

Bij mij gaat het allemaal niet meer zo soepel anders was ze mijn b*tch wel

Knuffel Ruudje

Gezien die foto’s op zijn insta loopt hij al een hele tijd in de roze kleding van die starf*cker

Rapper Frenna

Ewa oeleh niffo, ik heb mijn slurf er onder ingestopt en hij is via de bovenkant er weer uitgekomen. Ik ben klaar met deze meisje, ze kan nu in de zwarte kliko.

strontstoel@gmail.com

Nu er weinig meer te plukken valt, is Sneijder goed genoeg om grappen over te maken.

Rap verbod

Ik vind rap toch zo kansloos , een of andere non-talent die snel praat op een beat die veelal uit samples bestaat van een echte muzikant.

Fritske

Nou subtiel is anders. Ik had Yolanthe toch wat hoger ingeschat. Of hetis de invloed van die…….tja hoe noem je zo iemand en toch netjes blijven.

Stop ze!

Ugabuga shieeet we wuz kangz.
Dat Yolanthe in zee gaat met zo’n kipwasser.

Snelle

Daar kan ik het binnen 3 minuten wel op

Charlie Luske

Jammer. Had gehoopt dat ik nog aan Yolanthe kon vragen of ze verkrachting fantasieën heeft.

Natnek

N|ggerh0er. Mudshark.