Entertainment

Kim Feenstra hoorde plant in woonkamer praten: ‘Krijg niet voldoende water en zon’

kim feenstra

Dat Kim Feenstra niet de meest intelligente vrouw is, dat was inmiddels wel duidelijk. Maar nu komt ze wel met een héél bizar verhaal, dat ze met een plant heeft gepraat.

Spirituele junk

Kim Feenstra wordt met de dag gekker, ze heeft niet alleen een hele aparte stem, maar het modelletje is tegenwoordig ook een spirituele junk. Mevrouw zegt in de podcast van Podimo, dat ze wel eens DMT heeft gerookt. DMT is een psychoactief middel die de prikkels in de hersenen anders laten doen ervaren.

“Ze noemen het ook de ‘Spirit Molecule’. Ik vond het een spirituele reis, waarin ik ook wel weer veel heb geleerd, ofzo”, vertelt Kim in de podcast. Wel een hele zweverige manier om te vertellen dat je verboden middelen gebruikt, maar prima.

“Het was heel grappig, want ik was toen in mijn woonkamer, ik zag mijn plant in de woonkamer. En ik zag dus het leven door haar stromen.” We wisten al dat Kim Feenstra niet helemaal 100% was, maar dat lijkt ze nu zelf ook wel te bevestigen.

Kim Feenstra hoorde plant in woonkamer praten: ‘Krijg niet voldoende water en zon’

“Toen vroeg ik in een soort van telepathie, want je praat niet, het zijn je gedachten. ‘Waarom ben je aan de ene kant zo ongelukkig?’ En toen zei ze dus tegen mij: ‘Het komt, omdat ik niet voldoende licht en water krijg, ik moet op een andere plek in je huis staan.’ Dus toen heb ik haar ook verschoven.” Het moet natuurlijk niet gekker worden, misschien is therapie wel een betere oplossing voor Kim.

De plant bleek uiteindelijk wel gelijk te hebben: “Ze bloeide gewoon helemaal op. Iemand die hier nu naar luistert, denkt dat ik helemaal gek ben. En één of andere bomenknuffelaar ben geworden.” Daar lijkt het inderdaad wel op, Kim.

View post on TikTok

13 reacties

Love Kim

Leuk toch

Pipo Janssen

Ze is bijna net zo slim als die vriendjes van haar … was vroeger best aantrekkelijk

All in the family

Ze stamt af van treinkapers en die zijn natuurlijk ook behoorlijk gek en amper te verstaan.

Scooby Doo

Hahaha, als ik mijn houtentrap op en af loop hoor ik zelfs meerdere stemmetjes. Trede 3 en 8 hebben hetzelfde stemmetje, van dezelfde boom natuurlijk. De stemmetjes zeggen tegen mij, loop alsjeblieft op sokken. Kim is natuurlijk helemaal koekoek. Wat te veel make up met haar hersenen kan doen is ongelofelijk

Sidney Schmeltz

Mijn hele flat staat vol met plantjes die tegen mij zeggen Pluk en rook me

Man in the moon

Praten betaalpasjes ook?

Scooby Doo

De stemmetjes op de betaalpasjes roepen, wil je meer of minder saldo. Lol

kruidenvrouwtje

Onschuldige vorm van gekte. Ik praat zelf tegen bomen, en daar voelen ze niks van.

Fritske

Of haar gehoorapparaatje stond niet goed afgesteld. Kan ook. Maar ik geloof haar wel degelijk. Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.

N-woordzoen

Die zou eens flink onder handen moeten worden genomen door een grote neg…, oh wacht!

Brooklyn baby Taylor

Misschien moet mijn moeder wat medicatie gaan slikken. Eerst die achterlijke naam van mij veranderen voordat ze naar de apotheek gaat.

Natnek

Tof wijf.

Rod

Ik dacht dat zij nooit wat hoorde?