Niet LEEEEUUKKK! Verloving Rogier voorbij

Rogier Smit 1

Kondigde hij laatst nog zijn huwelijk (voor de zoveelste keer) aan, het gaat allemaal niet door. Dat hadden we ook kunnen bedenken toen opeens de post van zijn Insta verdween. Het was namelijk dikke mik met de Italiaanse prins van aristocratische huize. Maar Roogje blijft toch liever alleen, zegt ie in Story.

“Ik zal het maar gewoon zeggen zoals het is: Marco bleek een golddigger te zijn. Die dacht kennelijk: KASSA! Daar pas ik uiteraard voor. En uiteindelijk is het ook niets voor mij, zo’n jonge man. Ik ben er niet rouwig om dat het voorbij is. Dat boek is dicht.” Huh? Een golddigger? Er is helemaal geen gold bij Roog te halen. Die is zo arm als een kerkrat na zijn scheiding van Frank. En waarom moet iemand van aristocratische huize überhaupt golddiggen? Raar verhaal weer.

“Maar weet je, als ik er nu naar kijk, hoef ik misschien wel geen relatie meer. Ik denk dat vriendschap voor mij uiteindelijk veel belangrijker is. Dat zou ook best op basis van zeg maar friends with benefits kunnen zijn, maar ik wil niet meer een leven waarin ik continu rekening met iemand moet houden. Wat ik vooral wil in mijn leven, is rust.” Hahaha, rust. De man is de hele dag aandacht van de media aan het vragen en nu wil ie rust.

24 reacties op “Niet LEEEEUUKKK! Verloving Rogier voorbij

 1. Casper het Spook zegt:

  Blablabla, heel onnatuurlijk allemaal weer, je anus is om te poepen.
  Wie gaat die beesten nu uitlaten sindsdien kale badeend met een gebroken knie in het verzorgingstehuis ligt?
  Met een katheter in z’n pisbuis?

  20
  4
  • Jelle058 zegt:

   Hij is helemaal niet zo diervriendelijk. Zijn honden zien er slecht uit.. hij laat die beesten gewoon schijten op de wc. Gore vent dat het is, ze moeten die honden van hem afpakken!!!!! Ik heb het erg te doen met ze.

   3
   0
 2. Frank zegt:

  Volgens mij verzint die Rogier alles bij elkaar. Die gast was waarschijnlijk gewoon een escort en werd het voor Rogier een te duur grapje.

  9
  0
  • Youp van het Prikkeldraadhek. zegt:

   Zelfde aandachttrekkerij als die andere coke-junk, de mislukkeling uit Dubai.

   Drugsverslaving, hondjes, te duur appartementje, mislukt in de liefde en zwelgen in zelfmedelijden.

   Kansloze reetridders en zure pisnichten aub zelf springen.

   4
   0
 3. Wees een echte nicht zegt:

  Deze post is uiteraard weer een pennevrucht van de labiele kastheumoo uit Almere, die graag met Roogie een 69’er zou willen om elkaars mannenpap over de haarimplantaten te sproeien.
  Lekker boys !
  Die verloving komt er wel een keer en Marcel de kaaspooiert zal zijn dochter Dennie naar het altaar begeleiden.

  5
  5
 4. Gordon Tonggenot zegt:

  Dennis de heumeu boy uit Almere, grijp je kans en laat je eens diep uitwonen door de kale badeend. Laat je eens gebruiken als de geyle teèf die je bent. De ridders van het bruine gat, hand in hand. En worst in de anus.

  3
  3
  • bruine voetfetisjist zegt:

   Alleen een worst? Ik zou gelijk een hele voet doen, tot voorbij de hak. Feet the world!

   2
   3
 5. Melissa zegt:

  Haha. GELOOF JE NOU ECHT DAT HIJ GAAT TROUWEN. ALLES IN ZIJN LEVEN IS NEP. WAT EEN KNEUS!

  44
  0
  • Kim zegt:

   Jaa @melissa ik geloof ook geen reet van wat hij allemaal zegt! Ik snap ook niet dat er nog aandacht aan hem wordt gegeven. Ik vind hem zo zielig. Ik vond zijn programma leuk. Maar sinds hij niet meer op de tv is, doet hij alles voor een beetje aandacht. Vreselijk en erg sneu 😂

   26
   0
  • Sion zegt:

   Haha kim. Hem kun je geen bnner noemen. Hij is hooguit 6 maanden op de tv geweest. En nooit meer terug gezien haha, wat een sukkeltje. En ik denk dat hij niks voor niks in Leeuwarden is gan wonen?! Eerst hamburgers flippen, als nog zal het mij niks verbazen hahahahhahaahah

   20
   0
 6. Pieter zegt:

  Och rogier… wat een pauper is hij zeg! Van paleis voor een prikkie. Naar zelf alles voor een prikkie, heb hem een paar x gezien in Leeuwarden. Wat een verklapte gast is dat joh,

  37
  0
 7. Mikey058 zegt:

  Heey jantjeee,

  Geen idee of jij dit leest. Maar geef geen aandacht meer aan deze kneus. Jezus wat een aliexpres bnner. Naja
  Groetjes

  Mikey

  39
  0
 8. Rogier smit zegt:

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  11
  0
  • Emiel 058 zegt:

   Waarom zo negatief…

   Laten wij wel eerlijk zijn,
   Rogier is wel een goed geklede Junkie

   Nee grapje hij heeft elke dag het zelfde aan AHAHAHA

   11
   0

Reacties zijn gesloten.