LEEEEEUUUUUKKK!!! Rogier gaat trouwen

Of dat wil hij ons laten geloven. Je weet het immers nooit met die aandachtsgeile gozer. Nu zit ie op zijn knieën voor een travestiet, waarschijnlijk bezopen en doorgesnoven, en Marco staat ook op het podium (of niet?). Deze Italiaanse prins op het witte paard zou de ware voor Roogje zijn.

Bij dit verwarrende tafereeltje plaatst hij twee ringen en een Italiaanse vlag, wat voor normale mensen betekent dat ze gaan trouwen. Bij Rogier kan het alles betekenen, want de man eet nog stront voor een beetje aandacht van de media. Nou ja, we merken het 21 december wel.

7 reacties op “LEEEEEUUUUUKKK!!! Rogier gaat trouwen

 1. Gordon Tonggenot zegt:

  Die figuur kan nooit de ware zijn, want dat ben ik al. En iedereen die mij vandaag een dislike geeft die kom ik hoogstpersoonlijk een oud-Hollandse schop onder zijn kont geven. Ik beschik over veel IP-adressen, dus let op als straks de bel gaat.

  4
  23
 2. Recap zegt:

  Snap totaal niet wat ik precies gezien heb….Rogier op z’n knieën .travo blijft staan.rogier vd knieen.travo blijft staan. Rogier springt podium op.travo blijft staan. Rogier staat verdwaalt om zich heen te kijken. Travo blijft staan en gaat verder waar die gebleven is.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.