Entertainment

Nicolette Kluijver over haar datingleven: ‘Liefde is fijn’

nicolette kluijver

Nicolette Kluijver doet een boekje open over haar liefdesleven. Na haar breuk met Joost is er eigenlijk nooit echt een nieuwe man in haar leven geweest. In weekblad Weekend praat ze over hoe het nu in de liefde gaat.

Het liefdesleven van Nicolette Kluijver

Het liefdesleven van Nicolette Kluijver ligt, zoals die van vele andere bekende Nederlanders, flink onder de loep. Tot nu toe is er eigenlijk nog niet heel erg veel bijzonders gebeurd. In 2012 is ze getrouwd met Joost en samen kregen zij twee dochters en een zoon. Deze relatie heeft uiteindelijk geen stand gehouden, want de twee zijn niet meer samen. Ondanks dat ze niet meer samen zijn, zijn ze wel samen met hun kinderen vertrokken naar Bonaire. Ze kunnen dus nog prima met elkaar door één deur.

Vorig jaar werd het liefdesleven van Nicolette Kluijver veel besproken. Dit had er alles mee te maken dat zij zelf een intieme foto plaatste samen met Rick Brandsteder. Ook was er in een video te zien waar de twee zoenend te zien waren. Er gingen dus speculaties rond dat de twee een relatie hebben met elkaar, maar uiteindelijk kwam toch uit dat dit puur vriendschappelijk was. Misschien dan toch vrienden met een beetje meer.

Nicolette Kluijver over haar datingleven: ‘Liefde is fijn’

Nadat Nicolette Kluijver uit elkaar ging met haar man Joost, is ze eigenlijk nooit meer met een andere man gespot. Dan laten we de friends with benefits met Rick Brandsteder even achter wegen. Maar is zij op dit gelukkig in de liefde?

“Nóg niet, nee. Of ik veel mannelijke aandacht krijg? Ook niet nee, haha”, vertelt ze in weekblad Weekend. Ze zou wel weer graag verliefd willen worden en samen willen zijn met een man. “Maar ik heb ook een heel mooi leven zo. Alleen, als het op mijn pad komt, is het welkom.”

Ze is er niet écht naar op zoek, ze heeft nog niet uit pure wanhoop datingapps ingeschakeld. “Ik zit niet op Tinder. Dat past denk ik niet bij mij. Ik heb er niet echt een oordeel over, maar ik zie mezelf dat niet doen. Ik denk dat als ik een nieuwe liefde tegenkom, dat gewoon zomaar gebeurt.”

8 reacties

Wally

Is er geen nieuws over Andre Hazes of Jada Anna? Ik ben benieuwd hoe het met ze gaat.
Al zeker een paar uur niets over deze nutteloze wezens gehoord.

Jade Anna

Zeg Wally, waarom zo negatief over mij? Je kent me niet eens, eikel.

Bob harley

De sn0l die kakwasi support! Bah bah !

Niet mijn comment verwijderen..

Sylvana Simons

Waarom worden mijn comments verwijderd? Kunnen jullie de kritiek van een slimme, knappe zwarte vrouw niet aan? Zielige witte mannetjes!

Joep Meloen

Enige goede aan haar zijn die 2 meloenen zonder die 2 was ze een nobody

Joop

Achter welke wegen laten jullie Rick Brandsteder? A4, A12?

Natnek

P@@rdenb€k

Man man man

Kijk eens op een manege Nicolette, misschien loop je nog tegen een leuke stallion aan.