Nicol van Peter Gillis belt Dennis Schouten woedend op

Nicol van Peter Gillis belt Dennis Schouten woedend op

Zet je wekker er maar alvast gelijk op, want morgen hebben wij een wel heel bijzondere telefonische gast in de uitzending. Nicol van Peter Gillis belt Dennis Schouten woedend op. Jan en Dennis confronteren haar met vreemdgaan en het versturen van naaktfoto’s.

Nicol van Peter Gillis belt Dennis Schouten woedend op

Oh, oh, oh… Wat was het voor ons een heerlijke opnamedag vandaag en wat zullen jullie morgen een heerlijke kijkdag hebben. Tijdens de uitzending was Nicolleke namelijk telefonisch te gast om tekst en uitleg te geven over de man waar ze mee vreemd is gegaan en waar ze zelf naaktfoto’s met handelingen naar heeft verstuurd.

Timmeren en bijten

De afgelopen tijd was er veel aan de hand rondom Peter Gillis en Nicol Kremers. Peter timmerde haar helemaal in elkaar. Dat ging van kwaad tot erger en ging veel verder dan de gemiddelde mishandeling. Ze werd namelijk op verschillende plekken door hem gebeten. Nou kan die man er ook niks aan doen, want ja, iemand die obesitas heeft kan niet langer dan vijf minuten zonder eten.

Juridische conflicten

Vervolgens kwam Peter nog in opspraak vanwege wat zakelijke gevallen die resulteerde in gigantische dwangsommen, maar wat nog wel het meest interessante was, was de scoop die wij een tijdje terug brachten. Nicol werd namelijk zoenend op een parkeerplaats met een andere man gespot. Wat heeft dat te betekenen?

Morgen bij Roddelpraat: woedende Nicol aan de lijn

Natuurlijk zijn wij bij Roddelpraat wel zo aardig dat we een moeilijk telefoongesprek niet uit de weg gaan. We belden daarom even met Nicol zodat ze wat meer kon vertellen over wat er nou precies gebeurd was. Nicol had er echter een ander idee bij, want die was woedend. Morgen is het boze telefoongesprek tussen Nicol en Roddelpraat te bekijken op ons eigen YouTube-kanaal. Kijken dus!