Televisie

Nicol stuurt vieze foto’s op bank Peter Gillis

Nicol stuurt vieze foto’s op bank Peter Gillis

Nicol stuurt vieze foto’s op bank Peter Gillis. Bij Roddelpraat maakten wij de scoop bekend dat Nicol Kremers, van Petertje, vieze fotootjes stuurde naar een andere man. Ze ontkende dat stellig, maar we hebben nu het ultieme bewijs. Nicol stuurt vieze foto’s op bank Peter Gillis.

Nicol stuurt vieze foto’s

Nicolleke zoekt graag aandacht bij andere mannen. Dat is gebleken doordat ze naaktfoto’s naar een man stuurde. Deze man is onze anonieme bron en hij vertelde ons dat ze eerst met elkaar begonnen te praten via Facebook en later via Snapchat. Nicol ontkende in de laatste aflevering van Roddelpraat Snapchat te hebben, maar wij bewezen het tegendeel. Ze heeft namelijk wel degelijk Snapchat.

Op de bank van Peter Gillis

Maar daar houdt de bewijsstroom van haar leugens nog niet op, want we hebben nu ook bewijs dat de naaktfoto daadwerkelijk op de bank van Peter Gillis is genomen. Peter heeft namelijk een unieke bank die je niet snel ergens anders tegenkomt. Met een soort krokodillenprint in een grijs velvet stofje kom je deze bank niet veel tegen.

Op de foto waar haar borsten op staan, is een stukje van die bijzondere stof te zien. We vergeleken een foto van haar Instagram-account (op de desbetreffende bank) met de pikante foto die wij binnenkregen en waar haar hoofd niet op stond. Oeppsss Nicoltje… Ben je nu wederom betrapt? Ik kijk nu al uit naar de smoes die je dit keer gaat gebruiken om de boel te ontkennen.

Beide foto’s zijn hieronder te bekijken en vrij voor jullie eigen interpretatie. Wat denken jullie ervan?

Klik hier voor de Instagram-pagina van Nicolleke.

Nog geen reacties