Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto’s

Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto's

Ja… bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto’s. Wij hebben het in handen en delen het met alle liefde met jullie.

De scoop der scoops

Gisteren in de uitzending kwamen Jan en Dennis met de scoop der scoops. Het wijfie van Peter Gillis, Nicol Kremers, heeft namelijk gechat en verschillende foto’s verstuurd naar een man die wij verder geheim houden.

Foto’s van Nicolleke

Deze bron heeft ons de foto’s doorgestuurd. En niet alleen de foto’s, maar ook screenshots van verschillende gesprekken die tussen hem en Nicolleke gevoerd zijn. We wilden de foto’s in de uitzending delen, maar dat vond YouTube niet zo leuk. We moest het daarom later opnieuw uploaden, helaas zonder foto’s. Nogmaals sorry, lieve Kevins.

Ontkennende reactie van Nicol

MAAR: in de uitzending hebben wij ook gebeld met Nicol en wat gebeurde daar? Dennis vertelde het verhaal wat hij van de bron toegestuurd had gekregen. Ze leerden elkaar eerst in het echt kennen en later hebben de twee via zowel Facebook als Snapchat berichten met elkaar uitgewisseld.

Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt

Volgens onze bron wilde Nicolleke op Snapchat verder praten, omdat ze anders bang was dat Petertje erachter zou komen. En dat is logisch, want ze wil natuurlijk niet weer in haar neus gebeten worden. Maar Nicolleke ontkent alles en geeft zelfs de schuld aan haar ex-man. Deze ex-man is overigens ook de vader van haar kinderen, dus het excuus dat ze dit gesprek wil voeren met Dennis om haar kinderen te beschermen is ook een lastig en onverklaarbaar argument.

En daar blijft het niet bij, want Nicol ontkent in de uitzending tot twee keer aan toe überhaupt Snapchat te hebben. Wij zouden Roddelpraat niet zijn als wij niet het bewijs in handen hebben gekregen waaruit blijkt dat ook dit weer een leugen is. Nicol heeft namelijk wel Snapchat. Dat heeft ze namelijk live op televisie eens gebruikt. Bekijk het hieronder en deel je mening in de commants.

Nu wordt het ook weer pijnlijk duidelijk hoe Peter en Nicol hun leugens telkens proberen te verdoezelen door leuke plaatjes met elkaar op Instagram te plaatsen. Even laten zien aan Nederland dat het goed gaat en er niks aan de hand is. Ja, ja…

45 reacties op “Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto’s

 1. Jimbo zegt:

  🚨code rode coronaspier na colafles waar de zon nooit schijnt ik sla hem tot scherven als je niet bekent waarheidsvinding methode. Ja dat was mentaal best zwaar. Niet zo zwaar als voer jaar dagelijks vloggen zonder content. Maar toch.

  2
  2
 2. Fiona Mandell zegt:

  Met een beetje vreemdgaan links en rechts hou je je huwelijk spannend.
  Met die vette Peter heeft ze de poen om te leven en geen sêks en met die andere kerels heeft ze sêks en een beetje zakgeld, de hœr 😄🤪🤣

  5
  1
 3. Nicole zegt:

  Hee ome Jan. Leuk allemaal. Laat je ons ook meegenieten van de kinky foto’s van Nikol?
  Dat je het op Joetjub maskeert snap ik. Maar deze site is jullie eigen domein.

  11
  0
  • Semmetje van Dijk zegt:

   En weer een rechtszaak riskeren tegen wederom een multi-miljonair? Waar zit jij met je verstand?

   1
   1
  • Petertje Gillis zegt:

   En weer een rechtszaak riskeren tegen wederom een multimiljonair? Als je niets verstandigs te zeggen hebt, hou dan lekker je mond. Enorme oelewapper.

   3
   1
 4. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Waar is mijn commence gebleven?
  Hebben jullie van Roddelpraat een digitaal probleem?

  2
  2
 5. Tukkertje Sterre Visch Hengelo. zegt:

  Laat dat vrouwke toch joh. Die heeft haar kinderen een goed financieel leven gegeven door met dat varken te neuken
  De echte treurigheid is die goze die Den die foto’s had gestuurd.
  Smerige NSBer.
  Die moet je juist exposen

  4
  2
  • Nicol de trol zegt:

   Je partner de schuld geven van jaren. Dan mag je toch echt de hand in eigen boezem steken het jaren te hebben ondergaan.

   1
   0
 6. Kwarkie Markie zegt:

  Waar zijn mijn commandts?! Censuur en ook al geen commandts meer in de uitzending beetje jammer en ook geen foto’s van nicolleke haar bolleke kom op jongens is toch geen Korea

  1
  0
  • S. Schimmelpenis zegt:

   Jullie hebben haar toch gebeld? Dan kan je gewoon aan het telefoon nummer in Snapchat zien of ze een account heeft hoor. 🤣

   0
   0
 7. Floris rimmt tranny’s van kinky.nl zegt:

  Vuile bloed megool ga nou snel die commants open zetten vuile bruin werkende hiv kop die je er bent

  0
  0
 8. Mark Gillis zegt:

  Nicol is er zeker nie vies van maar dat hoeft ons pap niet te weten. Ons pap krijgt kannibalistische vreetkicks van dit soort emotionele onderwerpen.

  1
  0
 9. Tonny Brugmans zegt:

  Mensen nog niet aan toe laat dat reageren op Nicolle en peter .het is hun zaak niet van heel Nederland ..ze zijn alleen uitleg aan elkaar verschuldigd

  0
  1
 10. Bob zegt:

  Leven verpest. Laat me niet lachen. Mooi leermomentje voor ouders en kinderen. Leven verpes. 😑 Dat in deze claimen is een schovering. De dag je zonder masker door het leven gaat, kan geen waarheid je kwetsen. Wat men vreest en verlangt. G knows!

  1
  0
 11. Bram de Bakker zegt:

  Nicolleke heeft een zwaar leven. De hele dag al die worstenbroodjes rondzeulen in die weekendtas.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.