Instagram

Nicol Kremers verdient zonder Peter Gillis meer dan 100.000 euro

Nicol Kremers verdient zonder Peter Gillis meer dan 100.000 euro

Nicol Kremers verdient zonder Peter Gillis meer dan 100.000 euro per maand. Op haar pikante online kanaal heeft ze al meer dan 7000 volgers. Omdat een abonnement rond de twintig euro kost, leert een rekensom ons al snel dat ze meer dan een ton per maand op haar rekening krijgt.

Pikante content

Vorige week maakte Nicol Kremers via Instagram bekend haar lichaam online te gaan verkopen. Op verschillende platforms deelt ze pikante content en verdient daar een centje mee. Eerder bleek al dat ze er 30.000 euro mee had verdiend, maar daar is het niet bij opgehouden.

Nicol Kremers verdient zonder Peter Gillis meer dan 100.000 euro per maand

Op haar profiel op F2F is duidelijk te zien dat ze inmiddels al 7.1k abonnees heeft. Omdat een abonnement rond de twintig euro kost, verdient ze in een maand tijd al anderhalve ton. En dan hebben we het nog niet over haar profiel op een ander platform gehad.

Betere oplossing

Het lijkt erop dat het Nicolleke prima afgaat zonder Peter Gillis. Ze moet daar alleen wel haar lichaam voor verkopen, want iets anders kan ze niet. Bij PowNed liet ze weten dat ze nergens anders wordt aangenomen vanwege Massa Is Kassa. Ja, precies. Misschien is h**reren dan inderdaad een betere oplossing.

Nog geen reacties