Televisie

Nicol Kremers undercover op TikTok

Nicol Kremers undercover op TikTok

Nicol Kremers undercover op TikTok. Ze heeft de naam van haar account veranderd naar die van haar zoontje. Het zou dus de bedoeling moeten zijn dat haar kind dit account gebruikt, maar schijnbaar doet ze dat zelf, want ze verscheen live op het platform.

Turbulente tijd

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we het over Nicol Kremers en/of Peter Gillis hebben gehad. De twee hebben een turbulente tijd achter de rug. Of, nou… Die is eigenlijk nog niet achter de rug, want verschillende zaken zijn nog niet helemaal opgelost.

Mishandelingen en overspel

Eerst bleek Peter Gillis Nicolekke te hebben mishandeld door onder andere in haar neus te bijten. Daarna bleek Nicolekke vreemd te gaan, had Peter verschillende gigantische dwangsommen aan zijn broek hangen én hoorde wij uit eerste hand hoe Peter een man vast had gebonden en mishandelde met een taser. Het blijven bizarre verhalen.

Nicol Kremers undercover op TikTok

Op een gegeven moment verscheen Nicol Kremers onder invloed op TikTok. Ze plaatste video’s waaruit bleek dat het niet helemaal goed met haar ging. Ze kon amper uit haar ogen kijken. Sindsdien is het account verdwenen, maar die blijkt ze over te hebben gezet op de naam van haar zoontje. Alleen nu blijkt haar kind niet degene te zijn die het account gebruikt, maar zij zelf. Ze ging er zelfs live op. Bekijk de beelden hieronder.

Nog geen reacties