Uit eerste hand

Definitieve relatiebreuk tussen Ronnie Flex en Demi de Boer

Definitieve relatiebreuk tussen Ronnie Flex en Demi de Boer

Het lijkt nu toch echt een definitieve relatiebreuk tussen Ronnie Flex en Demi de Boer. Verschillende juicekanalen laten weten erachter te zijn gekomen dat de twee na ‘de pauze’ nu helemaal niets meer met elkaar te maken willen hebben op relationeel vlak.

Afstand van elkaar

Ronnie Flex en Demi de Boer lieten eerder al weten afstand van elkaar te hebben genomen. Demi is inmiddels zelfs in een andere woning gaan verblijven. Ze wonen dus ook echt niet meer samen. Maar daar houdt het niet bij op, want het schijnt zo te zijn dat Ronnie er nu op los feest. En daar komt niet alleen maar alcohol bij kijken.

Veel verontrustende berichten

Juicechannel schrijft op Instagram: “Wij krijgen de laatste tijd veel verontrustende berichten binnen over Ronnie Flex. Zo zou hij erg veel feesten bij hem thuis en volgens onze bronnen komt daar ook veel drugs bij kijken. Dit alles zou te maken hebben met het feit dat hij de overval van een paar weken geleden niet goed kan verwerken.” Als het echt zo is dat het met de overval te maken heeft, is dat wel sneu, maar het kan natuurlijk ook een fantastisch goede smoes zijn.

Definitieve relatiebreuk tussen Ronnie Flex en Demi de Boer

Maar daar houdt het volgens het kanaal niet bij op, want: “Naast veel drugs komen daar ook veel dames over de vloer. Momenteel zit hij in een pauze van zijn relatie en begint het er steeds meer op te lijken dat die pauze definitief is.” Ze ontvingen zelfs een video van een bron waarop Ronnie samen met een andere vrouw te zien is.

Samen gespot

Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer kreeg een foto doorgestuurd van een bron die de twee had zien zitten in een horecagelegenheid. Vertelt dit dan een ander verhaal dan Juicechannel? Nee, want: “Ronnie Flez en Demi zijn gistermiddag even samen gespot bij George op Gelderlandplein. Wel met de kindjes erbij. Het zag er niet echt gezellig uit. De relatie lijkt, nu Demi is verhuisd, toch echt over en uit.” Ze werden dus nog wel samen gespot, maar dat maakte alleen maar meer duidelijk dat het definitief over is tussen de twee. Aaaahhh… Zo sneu! En door.

Nog geen reacties