Televisie

Nicol Kremers ligt in het ziekenhuis en cancelt reis met Peter Gillis

Nicol Kremers ligt in het ziekenhuis en cancelt reis met Peter Gillis

Weekblad Privé boekte een geheel verzorgde vakantie naar Oostenrijk voor het Massa Is Kassa-koppel. Maar Nicol Kremers ligt in het ziekenhuis en cancelt reis met Peter Gillis. Vanochtend melde Mediacourant dit nieuws al, maar duidelijk is wel dat dit ons verhaal van eerder vandaag deels bevestigd.

Vakantie geannuleerd

Het gebeurt vaker dat BN’ertjes op een door een roddelblad betaalde vakantie gaan in ruil voor een interview en fotoreportage. Zo waren Peter en Nicol geen uitzondering op de regel. Afgelopen week zou de reis naar Oostenrijk plaatsvinden, maar Nicol zegde het reisje af. Van Peter Gillis is helemaal niets vernomen.

Nicol Kremers ligt in het ziekenhuis

En dat is vreemd. Althans… Het valt wel te rijmen met het verhaal dat wij vandaag deelden. Privé boekte een peperdure vakantie naar Oostenrijk in een vijfsterrenhotel. Daarnaast was er ook al een programma vol activiteiten op touw gezet om de twee te vermaken. Één enkele dag voor het geplande vertrek stuurde Nicolleke een appje: “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.”

Peter Gillis laat niets van zich horen

Maar Petertje nam niet op. Sterker nog: Peter heeft helemaal niets van zich laten horen. Misschien komt dat wel omdat Nicol helemaal geen nierbekkenontsteking heeft, maar om een andere reden in het ziekenhuis ligt. Misschien wel omdat ze buiten de pot had gepist en Peter haar daarom ‘aangepakt’ heeft…

Gestalkt

Privé laat ook weten: “Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt.” Het weekblad herinnert Peter aan de vakantie die voor hem en Nicol gepland stond. “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden”, aldus Peter.

Ja, precies. Dit is de meest logische reactie wanneer je niet komt opdagen bij een betaalde afgesproken vakantie. En dat niet alleen: stel dat Nicol echt in het ziekenhuis zou liggen vanwege eerdergenoemde reden, is dit dan ook niet een beetje gek? Maar Peter geeft vervolgens nergens meer antwoord op.

Peter Gillis heeft geen vrienden gemaakt

De Privé is absoluut niet te spreken over dit geintje van Peter: “Terwijl iedereen op scherp staat om hen in de aanloop naar de feestdagen een paar romantische dagen te bezorgen, doen de twee behóórlijk onbehoorlijk tegen hun gastheren.” En daar hebben ze zeker een punt. Alles was namelijk al geboekt en daarom betaald.

‘Massa is Basta’

Zoals ik al eerder zei: dit is een extra stukje bewijs dat ons verhaal klopt. Nicol heeft Petertje verlaten nadat hij haar ‘aanpakte’, omdat ze vreemd was gegaan. Privé gelooft ook niet in de ‘ziekenhuisopname door een nierbekkenontsteking’: “Hoe dan ook zijn het geen gelukkige tijden, helemaal niet wanneer het voor Nicolleke straks ‘massa is basta’ wordt.” En zo is het. We said it. Net als bij Gio en Jade Annnaaaaa.

Nog geen reacties