Instagram

Nick Schilder is net zo schuldig als Simon Keizer

Nick-Schilder

Juice Channel deelt in hun story op Instagram juice over Nick en Simon. In de uitzending deelden wij al de echte reden van de scheiding van het zangduo. Volgens Juice Channel steekt de vork iets anders in de steel: Nick Schilder is net zo schuldig als Simon Keizer.

Nou, ja, net zo schuldig misschien niet, maar hij zou zeker niet zo onschuldig zijn als hij zich nu voordoet. Volgens bronnen die Juice Channel heeft gesproken zou Nick ook niet zo netjes zijn geweest in zijn relatie. Het Snapchat-account wat Simon gebruikte, zou ook af en toe door Nick in gebruik zijn genomen.

Dat Nick het Snapchat-account ook in gebruik zou hebben genomen is enigszins nieuws, maar op zich wisten we natuurlijk al dat beide mannen heus wel van het leven gesnoept hebben (om het zo maar te zeggen). Het zou alleen zo zijn dat Nick nu andere keuzes maakt in het leven en voor het gezinnetje wil gaan. Nick zou klaar zijn met al het vreemdgaan en snuiven, maar Simon was nog losgeslagen.

Is dit dus echt een nieuwtje van Juice Channel? Niet per se… Maar het is toch leuk om even te delen. Waar rook is, is vuur zeggen we ook altijd maar.

Nog geen reacties