Nederland klaar met familie De Mol

De familie de Mol heeft jarenlang een leidende rol gespeeld in het vaderlandse medialandschap, maar die tijd is voorbij. Niemand heeft nog trek in John de Mol met al dictatoriale gedrag. Geen hond kijkt naar de talkshow van zoon Johnny. En zuster Linda, met haar eeuwige zelfde act als zogenaamd gewone vrouw, is ook bij het publiek uit de gratie.

Met haar knabbel en babbel praatprogramma Linda’s Wintermaand scoorde ze iedere keer lager. Het is ook niet om aan te gluren. Een beetje kletsen alsof je bij de kapper zit. De tijd vol ouwehoeren, zeg maar. En dan kritiekloos met hele flauwe voor de hand liggende grapjes. En gasten die er met een nat plassertje zitten, want ze mogen op de bank bij de tv-koningin Linda. Manmanman.

Naar de laatste aflevering gisteren met André Rieu en Britt Dekker keken er 605k mensjes. Dat is wat ze in huize De Mol “kutcijfers” noemen. De hele reeks werd mager bekeken. Men is wel klaar met dat gezellige gedoe van haar. Het is mooi geweest.

22 reacties op “Nederland klaar met familie De Mol

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Het was een zieltogende vertoning.
  Linda vroeg op tweede kerstdag of het waar is dat Britt Dekker het liefste elke dag frites eet.

  Tweede kerstdag.
  Talkshow.
  Britt Dekker, frites.

  En Andre Rieux zat ernaast en moest wachten tot Linda weer met een onderwerp kwam waar André iets over kon zeggen.

  TV is dood.
  En de familie de Mol is niet relevant meer

  63
  5
 2. Robbie zegt:

  Het is toch ook een verschrikkelijk wijf die Linda?? Ze speelt de scheidsrechter over hoe ik ( zal voor mezelf spreken) mijn leven moet leiden. Totdat er 1 of ander vriendje/vriendinnetje door haar word geinterviewd. Dan valt er werkelijk geen enkele kritische noot en lult ze maar over alles heen. Heel eerlijk walg ik er een beetje van……

  64
  6
 3. vuilnisman zegt:

  Hoe is die muts miljonair geworden? Alles is voorgekauwd en de voor-de-hand-liggende vraagjes door de redactie bedacht. En kijk eens naar dat bobbelige botox-gezicht. Linda is OUT.

  56
  6
 4. Jan Jansen zegt:

  Dat geweldige programma de dans marathon zou ook de hele wereld gaan veroveren, denk dat John de zelfde dealer heeft als Gordon. Ze hebben alle twee last van grootheidswaanzin.

  37
  3
 5. Trouwen en douwen zegt:

  De Mollen kunnen niet meer met de tijd mee. Wanhopig nog wat gedoe met oude concepten voor debielen en meer is het niet. De ouwe Mol maakt allen nog maar dingen kapot. Het vuur is gedooft.

  28
  3
 6. Houdbaarheidsdatum controleren zegt:

  We vinden die vervangende blonde muts die voor dat programma bij iedereen in bed duikt veel leuker. Nog zo’n echt ouderwets lekker dom wijffie. Die Linda de Mol zie je al aankomen in haar tenalady en met dat haar op de tanden als je in bed ligt te wachten. Je doet geen oog meer dicht.

  s’Ochtend moet dan eerst dat gebit er ingeklikt worden, dan moeten de tieten worden bijgepompt. De spanning achter de kaken bijgesteld worden en een lading plamuur over d’r muil gekwakt. TenaLady vervangen.

  Zit je niet op te wachten. Dat kan echt niet meer.

  23
  11
 7. Kees zegt:

  Inderdaad de molletjes wil niemand meer de linkse kliek word uitgespuugd Johnny junior de zoon van Merkel lult me ff te makkelijk over de op broblemen met de gelukzoekers lekker makkelijk als je bij pappa woon met bewaking

  12
  10
 8. Lidy zegt:

  Als je niet kijken wil kijk dan niet ! Hou toch eens op om mensen de grond in te trappen ,maakt niet uit wie . Maar altijd die misselijk makende commentaren , worden geleverd door mensen die waarschijnlijk perfect zijn 😘

  23
  20
 9. MVH zegt:

  Tjonge tjonge jonge , zal ik maar zeggen wat een commentaar, kijk eens in de spiegel of je zelf zo volmaakt ben en eerlijk en trouw niet te vergeten .
  Wat de Mol heeft bereikt is een compliment waard een imperium opbouwen, dat je het niet eens bent met de programmering kan kijk dan gewoon niet maar laat die mensen in hun waarde met gewoon respect te tonen .

  13
  15
 10. L. De Jongh zegt:

  Ik kijk al jaren niet meer naar dit soort waardeloze programma’s met altijd die zelfde zelf genoegzame BN ers. Willen altijd in de belangstelling staan. Geef mij maar een mooie documentaire of Netflix. De enige omroep die nog leuke programma’s maakt is omroep MAX.

  15
  0
 11. Marianne Batenburg zegt:

  Ik vindt dit zo erg hoe het publiek met beroemde mensen omgaat niks is meer
  Positief bah !
  Ik blijf Linda een vak vrouw vinden , maar als je succes hebt dan word het niet gegund
  In dit land met hard werken moet je juist beloont worden

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.