Natasja Froger vertelt heel heftig verhaal

Wow! Deze zagen we even niet aankomen. Vorige keer was er natuurlijk al leed in huize Froger wegens het overlijden van een hond. Nu vertelt de vrouw van zanger René weer iets heftigs. Het gaat over de buren, een andere hond en een breekbaar pakketje.

Het is echt pittig hoor. Ik weet niet of dit nou geschikt is voor Instagram.

19 reacties op “Natasja Froger vertelt heel heftig verhaal

 1. Bartje zegt:

  Dat ze de moeite neemt om dit te filmen is vrij kansloos. Dat dit dan als nieuws wordt gebracht hier is helemaal kansloos. Dat ik vervolgens de moeite neem om er op te reageren is diep triest.

  38
  0
  • Mariëtte zegt:

   Helemaal mee eens, vind sowieso dat nutteloze gepost op instagram een verarming. Wie heeft die onzin ooit uitgevonden en waarom doe je er in godsnaam aan mee. Wat kan mij iemand anders’leven schelen behalve degenen waar ik om geef. En die spreek ik persoonlijk.

   0
   1
 2. Piet zegt:

  Wat een lieve vrouw zou je op het eerste gezicht zeggen.

  Maar hou die Frogertjes in de gaten. Deden voor de Telegraaf weleens een interview voor een nieuw programma in de tuin. De buurman was toen met een bladblazer bezig, en toen gingen ze spullen over de heg gooien.

  7
  1
 3. Raimon zegt:

  Wat een wereldnieuws! Ongelooflijk wat een nieuws. Jan dit is het totale niets, maar dan ook echt helemaal niets. Zonde van jouw tijd en de tijd van de kijkende en lezende betalers.

  8
  1
 4. Jantje het obesitasvarken zegt:

  Een glasbak dicht bij huis
  Ik eet en zuip mij lekker kogelrond
  Gewoon want ik ben een minne hond
  Excuses ik bedoel een dikke big van de alcohol

  2
  5
 5. Pomper zegt:

  Als ik op een ongewenst moment een erectie krijg, dan denk ik snel even aan onze Natasja, de moeder aller spoken, en dan krijg ik gelijk weer een slappe.

  1
  1
 6. Rapper Sjors zegt:

  M’n balzak ziet er nog strakker uit dan die verlopen kop van dat wijf. Vreselijk, wat moet het eng zijn om sochtends naast zo’n opgewarmd lijk wakker te worden

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.