Natasja Froger dankt Nederland

Natasja Froger

Het is blijkbaar normaal dat als je BN’er bent je mag doen alsof je kind dood is wanneer een huisdier sterft. Bij de vrouw van René heeft de dood van een hond er enorm ingehakt. Ze kan namelijk al dagen moeilijk slapen en heeft daarom wallen tot op haar ballen. Toch neemt ze even de tijd om Nederland te danken voor alle lieve berichtjes.

Namens de gehele Roddelpraatcrew (Dennis, Jan en de linkse cameraman) wensen we de gehele Froger familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

https://www.instagram.com/tv/CcuZnckDKz9/?utm_source=ig_web_copy_link

16 reacties op “Natasja Froger dankt Nederland

 1. Dierenkliniek Bergen met advies zegt:

  Een varken moet altijd vers water tot zijn beschikking hebben. In de zomer moet hij beschermd zijn tegen de sterke hitte. Varkens hebben geen zweetklieren en krijgen snel een zonnesteek. Varkens met een lichte huid verbranden ook makkelijk, daarom moet hij altijd in de schaduw kunnen liggen.

  Dus meer water voor Jan. Geen alcohol 🐷

  3
  24
  • Ronflonton zegt:

   Ik vin dat die Natasja Froger wel een ouwe rimpelige hondenkop heeft.

   Een hond als deze moet altijd vers water tot haar beschikking hebben. In de zomer moet zij beschermd zijn tegen de sterke hitte. Dit soort gleuf diertjes hebben geen zweetklieren en krijgen snel een zonnesteek. Die blonde exemplaren met een lichte huid verbranden ook makkelijk, daarom moeten ze altijd in de schaduw gelegd worden als je klaar ben

   1
   0
 2. Marije zegt:

  Soms, heel soms, moet je gewoon menselijk zijn Jan. Ook ik ben stapel op mijn honden en als er weer eens eentje is overleden ben ik verdrietiger dan wanneer er een familielid overlijdt. Aardige mensen, maar mijn honden zijn 24/7 bij me en zeggen niks terug als ik een rot humeur heb en troosten me als ik verdrietig ben. Logisch dat je dan enorm om ze rouwt. Maar ik denk at jij nooit aan een hond moet beginnen want je snapt duidelijk niks van deze emoties. Zonde want je kunt een hoop van ze leren.

  29
  2
  • Choco Prins zegt:

   Maar zodra jij je immense verdriet ook op social media gaat uitventen dan ben je ook gewoon een sneue-lul-met-een-dooie hond.

   2
   3
  • Kat zegt:

   Jup dat zijn de beste leermeesters! geniaal in de lichaamstaal, respectvol en zorgzaam, daar kan de mens nog veel van leren! helaas zijn er die weinig respect voor dieren hebben!

   3
   0
 3. Hannnaaaah Roosje zegt:

  Rene Froger en ik hebben samen wat gemeen.

  De vader van Froger was ook bekend als

  Bolle Jan

  1
  1
 4. Stef Bel Lok zegt:

  Roos de meest minne verraderlijke hond. Afspuiten met een verdovingsgeweer. Valse honden moet je afmaken

  0
  9
 5. Dog whisperer zegt:

  Rouwen om je huisdier is meer dan logisch. Niet zo door die zure appel bijten Janus.

  4
  0
 6. Kittekat zegt:

  Jan Roos zouden we graag vermalen tot hondenvoer. Dus Janus vieze glasbakbig laat je niet cremeren maar laat je smerige opgezwollen torso en hoofd vermalen tot hondenvoer / kattenvoer mag ook / graag voor 1 mei
  Dank sujet uit Bergen

  1
  1

Reacties zijn gesloten.