Narcist Bridget Maasland toont narcisme

bridget-maasland-zonder-make-up

Godskanone! Werkelijk elke gek met zijn gebrek wist dat we eergisteren konden stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dan maak je de keuze ik ga wel of niet stemmen. Als je niet gaat stemmen moet je verder trouwens je bakkes houden over het bestuur van je gemeente, maar goed. Dat grijpt Maasland aan om weer eens heel veel foto’s van zichzelf te plaatsen.

En om het nog even zieliger te maken zet ze er #opvelerverzoek bij. Oh ja, wie heeft jou dan gevraagd om deze foto’s te maken? Antwoord: niemand. En om allemaal nog meer bezopen te maken staan onder haar lulkoekverhaaltje over een voorrecht om in een democratie te wonen alle sponsors van haar kleding. Nou ja zeg. Wat een ongelofelijk domme muts.

https://www.instagram.com/p/CbKgbD7NkHj/?utm_source=ig_web_copy_link

17 reacties op “Narcist Bridget Maasland toont narcisme

  • Hoi zegt:

   Je ziet het zo vaak. De zelfbenoemde BN’ers.
   Ik heb toch wel sterk het vermoeden dat die Bridget Maasland helemaal niet zo’n leuke vrouw is. Immers als je bekend bent of bekend zegt te zijn en een beetje leuk bent.
   Zijn er kerels zat te vinden die een relatie willen. Waarom is deze Bridget nog steeds alleen of na een avond weer alleen?

   1
   2
 1. Pascallie zegt:

  Niet dat ik die troep ooit zal dragen laat staan kopen maar met #opvelerverzoek bedoelt ze al haar suffe kleding terwijl dat nergens op slaat natuurlijk want ze heeft het nu aan de voorhand al vermeld, voordat we het überhaupt kunnen vragen. Zodat we allemaal nu denken en in koor roepen: “gohhhh wat is de meid leuuukkkk gekleed!” terwijl ze er ondertussen eerder uit ziet alsof ze in de IKEA een hotdog gaat halen zodat ze toch eindelijk weer eens een worstje ziet. Ach ja, ze moet alle naaktfoto’s natuurlijk ergens mee compenseren. Laten we daarom vooral maar blij wezen dat ze de kleding tenminste aan heeft.

  6
  1
 2. #Frictie En Tweespalt zegt:

  Ik vind wel dat vrouwen vanaf een bepaalde leeftijd hun mening mogen geven. We hebben ze ook stemrecht gegeven en een glazen plafond.
  Wat kunnen ze zich nog meer wensen dan feminisme en inspraak?
  Beetje bot van Jan om dit te ridiculiseren. Je ziet toch zelf wat er allemaal speelt in Bridget’s mooie koppie: stemfactuurtjes op rechts, haartjes geföhnd en quasinonchalant haar entre-deux over de schouder en alle labels benoemen.
  Duidelijk.
  – Vrouwen voor vrouwen.
  – Heldere boodschap.
  – Samenhang ver te zoeken.

  Volgende in het rijtje: Georgina Verbaan.

  9
  2
 3. Robert Kaasflip zegt:

  Dit bewijst alleen maar dat stemmen voor democratie is voorbehouden aan de elite.

  Normale mensen moeten werken en houden geen tijd over voor die onzin.

  9
  3
  • DrTosti zegt:

   Dan wordt het eens tijd dat de “normale mens” eens de moeite neemt om langs de stembus gaat want iedereen krijgt een stemkaart in de bus. Op iedere hoek kun je binnen 3 minuten stemmen. Het is dan ook weer typisch dat “de normale mensch” de politiek dan “onzin” vind. Dan moet je als “normaal mens” ook niet zeuren dat anderen wel de moeite nemen om te stemmen. Dan moet je als “normaal mensch” ook niet zeuren op de politiek. Je opmerking is ook gewoon ontzettend dom.

   3
   2
  • Gerald Funkenkupper zegt:

   Zo ontzettend ‘dom’ is het nou ook weer niet als elke ‘fart’ van tegenwind een eigen politieke partij gaat vormen. Het is niet zo dat er zoals vroeger vier of zes partijen zijn om uit te kiezen.
   Je kunt kiezen uit 2862 unieke partijen in de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.
   Dus de burger wordt een beetje in de zeijk genomen met de loze belofte dat de ‘democratie’ werkt.
   Het werkt helemaal niet. Het is een corrupte bende waar drei oder vier Parteien samenspannen en onrust en verdeeldheid zaaien in die kleine nieuwe onervaren partijtjes.

   6
   0
 4. Jan Jansen zegt:

  Dat ze in de tv wereld ook nog geen afscheid hebben genomen van dit wijf. Zet gewoon een jongere dame op haar plek.

  3
  0
 5. MINECRAFTBoud zegt:

  Sorry heren, ik zat de heledag minecraft te spelen. Daarom hebben we de zaak verloren. Bedankt voor die 17k overigens! Nu kan ik weer naar Hongarije voor de prostitutie

  Groetjes,
  MineCraft radboud

  2
  1
 6. Bridget is een domme doos zegt:

  Zijn er echt mensen die hun leven zouden geven om te mogen stemmen? Dan zouden ze er alsnog weinig aan hebben want hoewel ze mogen stemmen kan het dan al niet meer omdat ze dood zijn.

  0
  0
 7. niet mijn baas zegt:

  Ik wil door niemand bestuurd worden. dus ik stem niet op iemand om mij en mijn omgeving te besturen. jij die wel hebt gestemd moet niet gaan zeiken. zeker niet als je op de grootste partij hebt gestemd.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.