Uit eerste hand

Godzijdank! M stopt

Godzijdank! M stopt

Twee violen en een trommel en een fluit, want M stopt ermee en de vlaggen kunnen uit. De hele NPO is een grote enge politiek correcte kliek met mensen die allemaal hetzelfde vinden. Maar 1 programma steekt daar nog met kop en schouders bovenuit en dat is M. Godsammekrake. Die show is zo gevuld met deuggleuven en mensen die menen dat wij onszelf moeten haten dat als je er naar kijkt je spontaan begint te projectielbraken.

Toen Akwasi de BLM-meute stond op te ruien en te gillen dat ie Zwarte Piet op zijn bek zou schoppen mocht ie bij Margriet van der Linden uithuilen en zeggen dat het woordkunst betrof. Helder, zei Margriet. Of Claudia de Breij die haar deugkots over alles en iedereen mag uitsproeien. Of Sanne Wallis de Vries, die na twee jaar iedereen wappie noemen bij M gaat vertellen dat ze in opstand komt tegen de coronamaatregelen. Verschrikkelijk.

“Ik ben er enorm trots op dat we echt een ander geluid hebben laten horen en dat we vele nieuwe mensen en onderwerpen een podium hebben geboden”, zet Van der Linden op Instagram. Een ander geluid ja. Namelijk extreem-links, terwijl de rest links is.

De studio van M wordt dit weekend omgebouwd voor de talkshow van Khalid & Sophie. Ook zo’n ruk programma.

Nog geen reacties