Najib Amhali maakt drie nieuwe shows voor SBS6

najib

De zender verbindt zijn naam opnieuw aan een (voormalig) grootgebruiker van marcheerpoeder. Is dat soms een vereiste om voor SBS6 te mogen werken?

Drie shows

Cabaretier Najib Amhali, bekend van dat ene HEY HOER-grapje, zal de komende drie shows die hij maakt exclusief laten vertonen op SBS6. “Met Najib hebben we een veelzijdige komiek in huis gehaald en we kijken nu al uit naar zijn shows.” zegt directeur televisie Marco Louwerens.

Somber

Veelzijdig is Najib inderdaad altijd geweest, zeker qua drank en drugs. Want niet alleen (voormalig) grootverbruiker Gordon heeft veel affiniteit met gepoederde neusranden, ook Najib Amhali gebruikte in een ver verleden veel troep: “Ik zoop en snoof de hele nacht door en was overdag niet te genieten. Ik was somber, voelde me heel eenzaam en dacht: als ik zou kunnen verdwijnen, zou dat misschien wel het beste zijn.” zei hij in een interview met FLAIR.

Het is nog niet bekend wanneer we de shows op SBS6 kunnen wegzappen.

4 reacties op “Najib Amhali maakt drie nieuwe shows voor SBS6

  1. Robbie zegt:

    Televisie is ook helemaal kapot ook hé ? Katja en Martijn Koning naar Powned, de gezusters Meiland een kutprogramma en nu weer die cabaretier naar SBS. en wat nog wel het ergste is, is dat internet ook die kant opgaat. Snij je piemel eraf en doe voor de camera make-up op , en bam je bent binnen. Gedraag je heel netjes, en laat andere een vraag aan je stellen die op voorhand al zijn besproken, bam je word als een aanstormend talent gezien hé Glimpie. Sla thuis de badkamer kort en klein , an bam talent. Ga met een grote groep criminelen m,ensen lastig vallen voor een winkel, bam multicultureel talent hé haakneus. Verdorrie heee

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.