Uit eerste hand

Extreem platte Glennis Grace is niet extreem plat

Glennis Grace

Althans dat probeert Ronald Molendijk ons wijs te maken, want we begrijpen haar gewoon verkeerd. Voor de mensen die zich gelijk afvragen wie Ronald Molendijk is kan ik alleen zeggen dat wij dat eigenlijk ook niet weten. Alleen hij is beste vrienden met Erland Galjaard die hem een baantje heeft bezorgd bij Shownieuws. En wie bevriend is met Galjaard moet haast wel een enorme lul zijn. Maar daar gaat het niet over. Glennis Grace is niet ordinair, volgens die Ronald.

“Ik moet even iets anders zeggen. Ik heb Glen – ik mag Glen zeggen – recent gesproken voor de serie Valt Uit De Toon die ik maak. Dat komt binnenkort ook online. Ik heb altijd het idee dat zij op een of andere manier een soort van misbegrepen wordt.” Aha, Molendijk had iets te verkopen aan de balie van dat verschrikkelijke programma. Maar lachwekkender dan de opmerking dat Glennis Grace niet ordinair is wordt het niet. Dat is hetzelfde als zeggen dat Sylvana Simons een bijzonder leuk, vriendelijk, meegaand, tolerant en aardig mens is.

Proef op de som

Maar wij willen bij Roddelpraat niet te makkelijk over mensen praten. Laten we de proef op de som nemen.

Praat Glennis Grace plat? Check. Scheldt Glennis Grace vaak? Check. Draagt Glennis Grace te lange plakwimpers? Check. Schreeuwt Glennis Grace vaak? Is Glennis Grace laagopgeleid? Check. Komt Glennis Grace uit een Tokkiefamilie? Check. Heeft Glennis Grace een geringe woordenschat? Check. Kleedt Glennis Grace zich achterbuurts? Check. Heeft Glennis Grace plaktieten? Check. Heeft Glennis Grace tattoo’s? Check. Maakt Glennis Grace verschrikkelijke platte vlogs? Check. Heeft Glennis Grace permie-A vrienden? Check. Laat Glennis Grace Jan en Dennis bedreigen door die vrienden? Check. Ziet Glennis Grace eruit als iemand die langs de kant van de weg haar lichaam probeert te verkopen voor een paar tientjes? Check.

Uitkomst: Glennis Grace is gewoon bloedordinair.

Nog geen reacties